上一頁下一頁
發新話題

新手CoCo妹報到 相已del

收藏  |  訂閱
625  110.9k

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-6 02:08 PM 發表 查看引用來源
有幾正 XD 史力加的Lin:smile_30: :smile_30:
同妳一樣大大對呀:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-6 01:56 PM 發表 查看引用來源
綠色:smile_04: :smile_04: :smile_04: :smile_04:
綠色既麼野?

突然覺得好重口味 hahahahahaha綠色 ge lin:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-6 02:08 PM 發表 查看引用來源
有幾正 XD 史力加的Lin:smile_30: :smile_30:
搞笑

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-6 02:56 PM 發表 查看引用來源
突然覺得好重口味 hahahahahaha綠色 ge lin:smile_19: :smile_19: :smile_19:
唔係綠色咁咩色:smile_47:

綠色lin~:smile_o01: :

啜到流綠色既汁出嚟

為左方便自己我會叫我前度做T
番到去,大家沖哂涼香噴噴~
我叫T幫我按下摩
我趴係床,T騎係我身上我背脊向住T~
T幫我按摩成日手多多去左我格甩底係咁唧我><
我勁怕唧,唧左一論我已經變左個身面向T了...
我兩隻手掩住個胸~
T又車埋我咀度,慢慢分開我隻手,又舔我Lin Lin 了><
我好頂唔住一邊舔一邊用手指掃另一邊Lin Lin 的~超級痕
床夠大,我係咁周圍避黎避去,想避開T條利~:smile_27:
但避唔到,我避去邊T個頭就跟住我Lin Lin 走~
我忍唔住開始叫~我一叫T就話:係迷好舒服呢~:smile_15:
T舔左好耐好耐,慢慢又摸我下面~
一樣,濕就濕,但可能太緊張,feel唔到好舒服的感覺~怪怪咁果種感覺.
係頭先舔Lin Lin 的同時我已經感覺到小T好硬好硬咁頂住我...
最後我依然好失敗地無幫T做過d咩,:')
要T自己望住我打J出.../_\

好啦,其實第二朝係酒店仲有一場架.....:smile_35:
你地想繼續咁定跳左佢><會唔會好悶
但我地之間的性事,因為我成日驚呢樣果樣,
所以發展得好慢,可以話又想試又怕痛咁....

coco你好~~好吸引~
快D繼續寫啦~
BTW~P.1第2張相X左

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-6 03:37 PM 發表 查看引用來源
為左方便自己我會叫我前度做T
番到去,大家沖哂涼香噴噴~
我叫T幫我按下摩
我趴係床,T騎係我身上我背脊向住T~
T幫我按摩成日手多多去左我格甩底係咁唧我>
又有新野睇:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆