上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第4版)

收藏  |  訂閱
3.0k  106.0k

hihi....ALLL

又冇乜人r:smile_39:

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-21 11:58 AM 發表 查看引用來源

即係有可疑都唔會去查,唔會去問,咪隻眼開隻眼閉囉。

但個心好想知ka bor.

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-21 11:47 AM 發表 查看引用來源

即係有啲男人,只顧自己滿足,成日搞到老婆半天吊唔拖唔水咁。

尼d男人先至自私,當女伴系洩慾工具,某些女人因為高潮要慢慢來,並非冇性趣,當遇上老公咁寧願唔做

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2012-12-21 12:15 PM 發表 查看引用來源
但個心好想知ka bor.
咁呢樣就真係睇佢表現。
如果返到黎,見到佢都仲係好溫柔體貼,咁都可以唔去諗咁多。

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-21 12:32 PM 發表 查看引用來源

咁呢樣就真係睇佢表現。
如果返到黎,見到佢都仲係好溫柔體貼,咁都可以唔去諗咁多。

我覺得有時好難....個心有好似有d野lor...家陣科技太好la...玩完whatsapp,之後反轉個電話.wa...真係心酸:smile_39:

支持

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2012-12-21 12:48 PM 發表 查看引用來源
我覺得有時好難....個心有好似有d野lor...家陣科技太好la...玩完whatsapp,之後反轉個電話.wa...真係心酸:smile_39:
咁兩個人之間,如果無個信字,都係好難行架啦,同埋有時啲野,咪當寧願放過,好過殺錯囉。

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-21 01:04 PM 發表 查看引用來源

咁兩個人之間,如果無個信字,都係好難行架啦,同埋有時啲野,咪當寧願放過,好過殺錯囉。

haha.....金句......寧願放過,好過殺錯....:smile_30:

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-21 11:43 AM 發表 查看引用來源

其實,老實講,只要唔比我知,我都會隻眼開隻眼閉。只要唔好拎我比佢既家用黎貼人!

Joe c 好大方。。。事實上,不論男女都會感覺到對方不妥。真係隻眼開隻眼閉?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆