上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  56.7k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

衣!真係無呃我喎… 咁識唔識保煲湯牙? >3<  

下!估唔到你又靚但又唔係十指不沾陽春水既女仔喎… 抵鍚…
西洋菜猪展鴨腎湯~~
清保凉煲雞~~~

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 3-10-2011 11:20 PM 發表 查看引用來源

西洋菜猪展鴨腎湯~~
清保凉煲雞~~~
真識定假識架…定買超市包裝果啲牙?鴨腎要用鹽 san 果喎… 雞湯又識??????

…有機會真係要試下啦,哈哈   真係唔睇得少丁妹你喎…哈哈…

鴨腎用水浸透得勒....所以你噚日仲笑我幫媽咪手 Tim ~~~差唔多瞓喇....good night....886
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-3 11:25 PM 發表 查看引用來源

真識定假識架…定買超市包裝果啲牙?鴨腎要用鹽 san 果喎… 雞湯又識??????

…有機會真係要試下啦,哈哈   真係唔睇得少丁妹你喎…哈哈…

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 3-10-2011 11:31 PM 發表 查看引用來源
鴨腎用水浸透得勒....所以你噚日仲笑我幫媽咪手 Tim ~~~差唔多瞓喇....good night....886

儍妹 san 下佢辟下啲味吖麻,真係有啲料到喎! 好啦,瞓個甜夢啦! Good night :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-10-3 10:39 PM 發表 查看引用來源
有咩點 keep 呀,天生漸大部份啦,早餐多數食三文治,午餐、晚餐都係小肉多菜,有時自己放工返黎煮通粉或米粉食囉。

我都係甘上下,多菜少肉,但都好肥甘~:smile_o16:

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 3-10-2011 11:40 PM 發表 查看引用來源

我都係甘上下,多菜少肉,但都好肥甘~:smile_o16:
又唔講你身材,係咪真係咁肥架…個個女仔係又話肥唔係又話肥…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-3 11:25 PM 發表 查看引用來源

鴨腎唔係洗光淨切片就OK咩:smile_o04:

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 3-10-2011 11:43 PM 發表 查看引用來源

鴨腎唔係洗光淨切片就OK咩:smile_o04:
咩唔使牙…講係雞檔買個啲新鮮啲牙…唔洗成浸尿味架,最好揾鹽 san 下佢添波…﹑ :smile_22: :smile_22:

佢仲有一層衣.. 最好都撕走埋佢

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 3-10-2011 11:48 PM 發表 查看引用來源
佢仲有一層衣.. 最好都撕走埋佢
衣…沾總都識野個喎…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆