上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  55.7k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-23 11:14 AM 發表 查看引用來源
仲趕得切,叫早晨!

龍E,大頭,Camp師兄,大家早上好!
早,早,早:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

煎價仲有幾倍升幅 :smile_34:

買多少少已經沖到:smile_13:
幾倍:smile_o14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-23 11:49 AM 發表

幾倍:smile_o14:
禾刀想 g !!!:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

想問吓里地.上去按老正(同技C已很熟)..里地會5會比小費會多D..(100-200)2HRS..:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-8-23 05:34 AM 發表 查看引用來源
有呀,又反工又玩,個人幾鬼充實

甘咪好囉,唔好學d人,玩撚到喪左,借錢無得還,好似過街老鼠甘,又準備慶祝生日:smile_04:

引用:

咁個市咪仲有排跌呀

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-23 11:26 AM 發表 查看引用來源
剛剛忙完,等開飯。
師兄做完掌上壓拿:smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-23 12:27 PM 發表 查看引用來源

甘咪好囉,唔好學d人,玩撚到喪左,借錢無得還,好似過街老鼠甘,又準備慶祝生日:smile_04:  
我依家都吾敢再借錢比人~借左同比左矛分別:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-23 12:48 PM 發表 查看引用來源

我依家都吾敢再借錢比人~借左同比左矛分別:smile_39:  
比左唔洗受氣,借左仲要受氣,無錢還,有錢買 i phone,又到中秋:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-8-23 05:34 AM 發表
有呀,又反工又玩,個人幾鬼充實

咦,原來輝輝上過泥呀!

工作順利嗎?有無識到 d 靚姐姐呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆