上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  199.0k

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-26 08:42 PM 發表 查看引用來源
經過左"大解放"之後, 呢一日佢又興致勃勃咁走埋來搞我.
我睇到佢塊面紅晒, 一定係好想做好想做.

一輪攬攬錫錫之後, 佢又帶左我去我地既小世界度享樂.
佢摔到我濕晒, 之後除左我條底底同絲襪.
係外面繞左幾圈就 ...
食左"wai"哥?搞左好耐呀?
你一定爽爆呢....

SUPPORT!!!

support good post

引用:
原帖由 dggd102 於 2011-5-26 10:31 PM 發表 查看引用來源

寫咸書噶天份宜家先發掘到出來
請你要尊重樓主的分享

都唔知點答你
引用:
原帖由 Water_man 於 2011-5-26 11:50 PM 發表 查看引用來源
食左"wai"哥?搞左好耐呀?
你一定爽爆呢....

SUPPORT!!!

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-27 12:45 AM 發表 查看引用來源
都唔知點答你
你一定喜歡玩耐d既!! hehe:smile_47: :smile_47: :smile_47:

hello黎同你傾下計先
jm !? 我唸你一定好靚女

:smile_o02: 唔好講到我好似淫婦咁!!!

雖然係好ENJOY 不過要有FEEL先得
引用:
原帖由 Water_man 於 2011-5-27 12:50 AM 發表 查看引用來源

你一定喜歡玩耐d既!! hehe:smile_47: :smile_47: :smile_47:

"靚" 每個人都有唔同既標準
我自己覺得自己普通

不過有師兄睇過我既相
話我係"治療系"既 咁唔知你又幻唔幻想到D咩
引用:
原帖由 小耀 於 2011-5-27 01:11 AM 發表 查看引用來源
hello黎同你傾下計先
jm !? 我唸你一定好靚女

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-27 01:19 AM 發表 查看引用來源
"靚" 每個人都有唔同既標準
我自己覺得自己普通

不過有師兄睇過我既相
話我係"治療系"既 咁唔知你又幻唔幻想到D咩

我都想同妳做朋友呀,妳張飛釘相正呀,我都想睇多d

終極一夜 (上)

背景
因為公司有D事, 我、佢同另一位同事要留守係公司度.

夜欄人靜, 佢拉左我入TOILET度錫錫.
(因為半夜同層既公司都放工了)
當然我都知佢唔係善男, 佢拉得我入去就係想做.

我地係一格入面繼續錫錫, 同之前好唔同.
因為呢度比較細, 可以走動既空間細左, 我地更親密.
佢轉身從後攬住我, 好利落咁除左我條褲, 係咁捽我.

之後佢抱住我坐低左, 捽得越來越快同大力.
同一時間佢插左入來, 好HIGH~ 係雙重感覺.
不過因為人生路不熟, 驚有實Q會巡樓.
所以我地玩左一陣, 就落左完事去樓下買野飲同睇星星.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆