上一頁下一頁
發新話題

屠龍屠上床(part end第21頁)

收藏  |  訂閱
435  85.5k

引用:
原帖由 antonton 於 2010-12-19 04:05 PM 發表 查看引用來源

咁妳女朋友咁靚每年咪有好多人消失?

系 = w = 最好姐..

引用:
原帖由 影瀅 於 2010-12-19 04:22 PM 發表 查看引用來源

系 = w = 最好姐..
唔~~雖然妳就惡d,但妳心地都唔錯呢~~

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-12 10:59 PM 發表 查看引用來源
口痕又出下post
琴日同朋友出去銅羅灣食飯
强記d糯米飯好正
食完先知道屋企有人唔放便返屋企訓
咁為有打比d有心人收留下我
不過有好多都唔方便諗住訓街
咁啱見返以前d老友係附近收工咁我上前打下招 ...
文兄,用冰係咪真係可以控制唔射住架?如果真係掂我諗幾過引喎…真係要試吓先。

引用:
原帖由 antonton 於 2010-12-19 04:25 PM 發表 查看引用來源

唔~~雖然妳就惡d,但妳心地都唔錯呢~~

撲  ,  吾惡D點兇D咸濕仔

引用:
原帖由 影瀅 於 2010-12-19 03:16 PM 發表 查看引用來源

-  -你溝完條女 , 有條仔話要溝你條女

你就搬條女出黎  ... 再公平競爭 ??

甘溝先果個咪吾得閒
:smile_30: :smile_30: ...我溝阻ex ge時候..間唔中都有仔溝佢...佢都無比人搶走...市場係自由ge..唔同死要佢唔比人溝咩....雖然話個心總係有d唔高興..但主角不是你..如果咁都比人搶阻..就可能係你地之間有問題..又或者主角覺得另一個適合d le...所以我深信如果你對vi仔好好ge..其他人係入唔到佢ge..:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-19 06:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: ...我溝阻ex ge時候..間唔中都有仔溝佢...佢都無比人搶走...市場係自由ge..唔同死要佢唔比人溝咩....雖然話個心總係有d唔高興..但主角不是你..如果咁都比人搶阻..就可能係你地之間有問題..又 ...
只可以講吾明你地諗咩

引用:
原帖由 影瀅 於 2010-12-19 03:12 PM 發表 查看引用來源

=  =根本有人要溝你條女

你都睇佢吾順眼啦
你收皮la
你唔好拉埋其他人la
所以我真係好討厭同d幼稚既人講野
你弟一日拍拖呀,你唔知lee個遊戲點玩架
愛情lee樣野唔係你一個人霸哂架
你當vivi係咩呀,一件物件,係你就係你架
由頭到尾都係得你講,佢係味又係咁諗呢
如果佢真係同我一齊你又有無諗過係味你有問題
就算無我,你敢唔敢保証可以同佢一世
何況女同女,我唔係歧視,因為lee d個案多數無結果
將來事邊個知啫
加上我又無佢msn同tel
我做到d咩啫,綁架佢呀
所以由開始你針對我更本就無撚為
你呀,而家更本對人唔係對事
我鹹濕關你q事咩,入來lee到唔講lee d唔通同你講時事呀
lee次我係當你無知最後一次同你講
如果你繼續性咁講埋d白痴野
我唔會再應你

引用:
原帖由 影瀅 於 2010-12-19 07:33 PM 發表 查看引用來源

只可以講吾明你地諗咩
重點:諗野唔好咁單方面都要企係人地立場,雙方架lee樣野

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-19 04:36 PM 發表 查看引用來源

文兄,用冰係咪真係可以控制唔射住架?如果真係掂我諗幾過引喎…真係要試吓先。
你可以試下打更飛機,比人玄冰掌睇下有咩感覺

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-19 11:45 PM 發表 查看引用來源
你可以試下打更飛機,比人玄冰掌睇下有咩感覺
用冰???唔係嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆