上一頁下一頁
發新話題

故仔一個 睇完算數 ( 叫做打完 ) 永遠都會懷念妳的我( 真心架)

收藏  |  訂閱
871  55.8k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 02:05 PM 發表 查看引用來源

我講事實

屌妳個嗨 丫:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 02:05 PM 發表 查看引用來源

我講事實

我鍾意你同我一樣..

咁坦白~`:smile_30:

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-26 14:25 發表 查看引用來源

我鍾意你同我一樣..

咁坦白~`:smile_30:
真真..........

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 14:24 發表 查看引用來源

妳識d咩野咪交晒出黎囉.....:smile_o05:
對你好囉

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 02:23 PM 發表 查看引用來源

咁一 pm 就比 msn 又唔代表到d 咩既...:smile_13:

妳既做法只要自己開心既咪得囉  :smile_47:

唔好成日講到d 男人咁衰啦.........家下呢個年代男女好平等架
陰公...就咁一個msn..成個pm咩都冇...係都多個hihi呀~~XDDD:smile_30:

應該話而家D男女好進取....我呢D宅女..差不多被淘汰:smile_42:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 02:27 PM 發表 查看引用來源

真真..........

係呀...

你係仔既....我會LUM你~:smile_30:

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-26 14:30 發表 查看引用來源

係呀...

你係仔既....我會LUM你~:smile_30:
耶 都有女仔咁同我講 你好丫 我叫b女 你係咪叫真真丫

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 14:24 發表 查看引用來源

屌妳個嗨 丫:smile_o06: :smile_o06:
你屌夠我未?????

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 02:51 PM 發表 查看引用來源

耶 都有女仔咁同我講 你好丫 我叫b女 你係咪叫真真丫

好啦`~等我同甘仔<鏈>過先....:smile_30:

CHUNCHUN...係我EX BF個名~~:')

你好呀~~我叫龜妹~~~:smile_o05: <<岩岩諗既名..因為我好鍾意龜仔~XDD

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 02:28 PM 發表 查看引用來源

對你好囉

我都對妳好.....:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆