上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 10:00 AM 發表 查看引用來源
你一只公?:smile_o14:
下午係....真係有D正經野做......今晚就有一个朋友叫我陪佢飲......:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 09:59 AM 發表 查看引用來源
上次都想介紹啦,今次唔惦就要對住企自凟:smile_o08:
支持對住太陽妹打飛滋:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-3 10:04 AM 發表 查看引用來源

支持對住太陽妹打飛滋:smile_38::smile_38:
有你的打氣我會努力的:smile_o12:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-3 10:03 AM 發表 查看引用來源

下午係....真係有D正經野做......今晚就有一个朋友叫我陪佢飲......:smile_o05:
兩三良朋唱仁K...好玩:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 10:08 AM 發表 查看引用來源
兩三良朋唱仁K...好玩:smile_o05:
冇錯....禾一向唔太中意太多人唱

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 10:07 AM 發表 查看引用來源
有你的打氣我會努力的:smile_o12:
我更支持尼今次可以介紹小Y小太陽認識:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
大家好......我回來了......首先多謝大家......一路以來關心和問候.......有心了......事情過去了.......心......放得下了.......但是........
原本想和大家訴說我的事情...........但.........我花了........一些時 ...
高佬~多謝你還記得我龍咁威~無論呢區變成點~我都會堅守落去~呢度就係各位兄弟既聚腳地~真係好過好多通訊設備架~有時間吾中見到d久違了的老朋友上黎吹水~那種喜悅真係非筆墨可形容的~如果你有時間~有心情既話就上黎打個招呼~向各位兄弟問好~我們很期待你的出現~和我們一起笑談風月~呵呵~

早晨呀~龍咁威報到~:smile_38: :smile_15:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-3 10:09 AM 發表 查看引用來源

冇錯....禾一向唔太中意太多人唱
太多人又未係分開幾班人咁玩, 多少都一樣

早晨 下雨的一天:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆