上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.4k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-14 10:23 PM 發表 查看引用來源

三世世優,你好

你又要禾諗一大餐先明白呀! 高富田:smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-14 10:23 PM 發表 查看引用來源

三世世優,你好

你的普通話都幾巧喎!

心血來潮-突然好想向師兄們奉上忠告
當遇上自己心儀既女子,在你想去溝或去沉既時候,首先你必須明確對方是否對你有好感或印像還可以,緊記這點是非常重要,千萬不要以為自己會有幸運神眷顧,不要以為自己會愛感動天,不然的話,我肯定你一定會斷翼而回死得很慘.
沉- 條件除了金錢和時間之外,粗體字說明為最低入會資格要求

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-14 11:56 PM 發表 查看引用來源
當遇上自己心儀既女子,在你想去溝或去沉既時候,首先你必須明確對方是否對你有好感或印像還可以,緊記這點是非常重要,千萬不要以為自己會有幸運神眷顧,不要以為自己會愛感動天,不然 ...
講得好岩:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-14 11:56 PM 發表 查看引用來源
當遇上自己心儀既女子,在你想去溝或去沉既時候,首先你必須明確對方是否對你有好感或印像還可以,緊記這點是非常重要,千萬不要以為自己會有幸運神眷顧,不要以為自己會愛感動天,不然 ...
有時,沉夜場女子都唔知佢對自己有冇好感?
只是爲人民幣服務。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-15 12:46 AM 發表 查看引用來源

有時,沉夜場女子都唔知佢對自己有冇好感?
只是爲人民幣服務。

呢D野真係要朋自己既經驗同感覺, 話難睇又唔係, 話易睇又唔係, 有時D師兄問, 話佢岩岩識左個SN OR K女, 條女話OK做你女友, 之後又話要手機又係咁買野, 呢D唔駛上黎問條女係唔係真係鐘意你啦唉... :smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-15 12:46 AM 發表 查看引用來源

講得好岩:smile_o12:
咁早晨呀!  昨晚浸緊浴缸沖涼諗下諗下心血來潮有感而發,主要想講既係當你想溝女想去沉她的時候(指夜場女) 你真的要好好想清楚對方是否對你有好感先,這是先決條件,不能盲目,如果唔係對方絕對唔會隣惜你,只怪你是一隻自投羅網既羊,能榨取幾多得幾多你亦不能怪罪人家,她也不會在乎你的去留,要明白人家在這圏子要的就是錢,不是從老遠跑來這裡討你的愛

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-15 07:54 AM 發表 查看引用來源

呢D野真係要朋自己既經驗同感覺, 話難睇又唔係, 話易睇又唔係, 有時D師兄問, 話佢岩岩識左個SN OR K女, 條女話OK做你女友, 之後又話要手機又係咁買野, 呢D唔駛上黎問條女係唔係真係鐘意你啦唉... :smile_39:
你咁早就搭緊火車?
想問下,,,,點解打真軍叫做「中出」?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-15 09:22 AM 發表 查看引用來源

你咁早就搭緊火車?
想問下,,,,點解打真軍叫做「中出」?

高富田兄, 你點解突然變得咁可愛既? :smile_30:  這問題由ⅤⅤⅤ兄答你吧

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 09:28 AM 發表 查看引用來源
高富田兄, 你點解突然變得咁可愛既? :smile_30:  這問題由ⅤⅤⅤ兄答你吧
你爲何不答禾呢,難道你不是每次想跟U妹中出嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆