上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.1k

分房玩都好呀:smile_30:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-26 09:48 AM 發表 查看引用來源
是分開2間房玩...:smile_30:
我打電話問啊JOE 是不是分2間房玩,他說JOIN埋一間房玩,比啊JOE 老點咗潻:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-1-26 10:59 AM 發表 查看引用來源
建議3月6日搞地下團.:smile_46:
好建議!
我支持!

引用:
原帖由 tckjacky 於 2010-1-25 08:25 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~我地房好d,一條under係天花,一條係speaker後面...不過最後都物歸原主
不過講真呀!!
令次真係好好反!!
唔係造妹!!
令次好掂!!
比起上幾次起好反!!
腦海中難以啟齒!!
嘻嘻!!

引用:
原帖由 eric415 於 2010-1-26 01:54 PM 發表 查看引用來源
我打電話問啊JOE 是不是分2間房玩,他說JOIN埋一間房玩,比啊JOE 老點咗潻:smile_o04: :smile_o04:
哈哈~~唔關啊joe事,係臨時多左好多師兄來,所以最後先分2間房者

引用:
原帖由 tckjacky 於 2010-1-26 02:09 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~唔關啊joe事,係臨時多左好多師兄來,所以最後先分2間房者
JACKY 兄真好人仕!!:smile_15:

十卜十卜!!

引用:
原帖由 eric415 於 2010-1-26 01:54 PM 發表 查看引用來源
老點你,唔係的, 因果邊臨時加人. 所以分開房玩. 唔好責怪人好嗎?

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-1-26 07:05 PM 發表 查看引用來源

老點你,唔係的, 因果邊臨時加人. 所以分開房玩. 唔好責怪人好嗎?
咁d ching 點分法呀:smile_41:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-1-26 07:05 PM 發表 查看引用來源

冇錯冇錯,我都有去呀,Eric 兄

引用:
原帖由 史旦 於 2010-1-26 02:04 PM 發表 查看引用來源

不過講真呀!!
令次真係好好反!!
唔係造妹!!
令次好掂!!
比起上幾次起好反!!
腦海中難以啟齒!!
嘻嘻!!
鍾士兄,好玩就下次再玩過:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆