上一頁下一頁
發新話題

殺手DJ & DJ殺手 截止報名 #245

收藏  |  訂閱
502  12.3k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:21 AM 發表 查看引用來源

我記得 啊天 曾經開個 post 話比間野 偷過錢 ,我都有回覆講過 :smile_o01:
所以我依家少去深圳桑拿, 背郎用條膠條或者貴重野放前台甲萬囉
唔帶錢上去咪得囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-14 02:31 AM 發表 查看引用來源

唔帶錢上去咪得囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:
嘩 … 沖白頭 涼,會唔會有事架 :smile_14:
又可能按按下,條 Locker 仔走黎同你講 " 啊生,你可能唔記得帶銀包喎,不如 Call 朋友黎幫你找數丫 " )

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-14 02:31 AM 發表 查看引用來源

點樣埋單:smile_30:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:40 AM 發表 查看引用來源

又可能按按下,條 Locker 仔走黎同你講 " 啊生,你可能唔記得帶銀包喎,不如 Call 朋友黎幫你找數丫 " )
所以話

D LOCKER 仔幾撚現實呢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:40 AM 發表 查看引用來源

熟客,唔知可唔可以記帳

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-11-14 02:43 AM 發表 查看引用來源

熟客,唔知可唔可以記帳
好似簽小費咁, " 阿生想我今次偷幾多好呢 ":smile_o05: :smile_o06:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-11-14 02:41 AM 發表 查看引用來源

點樣埋單:smile_30:
偷 LOCKER 仔 D 錢嚟埋囉:smile_o01: :smile_o03:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-14 02:48 AM 發表 查看引用來源

好似簽小費咁, " 阿生想我今次偷幾多好呢 ":smile_o05: :smile_o06:
如果袋內有一千蚊:smile_o10:

咪寫張紙夾住 D 銀紙(內有 二千囉):smile_o01: :smile_o03:

各位晚安:smile_o07:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-11-14 02:43 AM 發表 查看引用來源

熟客,唔知可唔可以記帳
槓你存起 D 精

下次先射啦:smile_o01: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆