上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-7-30 12:01 PM 發表 查看引用來源

我就大妳少少啦,都有正當職業架

Nice to meet you:smile_o15:
咁都幾好呀^^ 起碼唔會有代溝!不過我思想同行為都超天真,你唔介意既多d黎探我啦!
Nice to meet you too:smile_o15:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-30 12:01 PM 發表 查看引用來源
再唔返唔使返啦
到時有炒尤魚做宵夜:smile_o11:  不過唔使預我:smile_o01:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-30 12:08 PM 發表 查看引用來源

咁而家落定booking咪差唔多:smile_40:
我去返工啦,今晚再傾:smile_o07:
HAVE A NICE DREAM
:smile_o01: 落左booking都未必約到,世事難料呀!

88 Have a nice day!

引用:
原帖由 slave_of_lucife 於 2009-7-30 12:08 PM 發表 查看引用來源
哈哈~~nice to meet you~~~我個生活圈子都好細~~~陰公~~~

slave_of_lucifer at hot~~~
死啦...小妹d英文真係唔係好得...唔知你叫咩名添???:smile_41: :smile_41: :smile_41:  瞓覺之前真係完全諗唔到野囉...

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

咁都幾好呀^^ 起碼唔會有代溝!不過我思想同行為都超天真,你唔介意既多d黎探我啦!
Nice to meet you too:smile_o15:
:smile_o11: 去邊度探妳好呀:smile_o01: 講笑啫,唔好嬲喎

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-7-30 12:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 去邊度探妳好呀:smile_o01: 講笑啫,唔好嬲喎
咁小妹又無咁小氣既:smile_13:  我有時係青山,有時係小欖...其實我都唔係好知自己去邊度覆診架...係喎...我要瞓覺啦!但係又唔記得自己食左藥未???:smile_o03: 等我去數數先..:smile_o13: .

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 12:26 PM 發表 查看引用來源

咁小妹又無咁小氣既:smile_13:  我有時係青山,有時係小欖...其實我都唔係好知自己去邊度覆診架...係喎...我要瞓覺啦!但係又唔記得自己食左藥未???:smile_o03: 等我去數數先..:smile_o13: .
:smile_o14: 咩鐘數呀瞓覺

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-7-30 12:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 咩鐘數呀瞓覺
:smile_o14: 你做要咁驚? 我消防員黎架嘛!當完更更係要瞓覺啦...有咩咁出奇:smile_o11: 唔知會唔會嚇親你呢....

good nite

各位,又係瞓覺既時候啦! 好多謝你地陪左我咁耐! 88:smile_o07:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 01:01 PM 發表 查看引用來源
各位,又係瞓覺既時候啦! 好多謝你地陪左我咁耐! 88:smile_o07:
:smile_o12: 原來係消防員,為人民服務,勁呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆