上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-27 11:40 PM 發表 查看引用來源

佢都有打來問我~ :023:
我原本打算等佢電話
點知等唔到咪返屋企囉~ :122:
呵呵~ 佢犯賤嘛~ 鬧得好丫~ :034: :034:
鬼叫佢係本小姐訓得著果一刻打黎。。。
如果我要訓而唔比我訓/阻住我訓架話。。
我會變得比較惡同燥:122: :122:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-27 11:39 PM 發表 查看引用來源

我好鍾意睇jim carrey架戲架~(搭咀中。。。:096: )
哈~~ 咁妳有無睇過呢套呀??
食O左藥都仲好精神咁WO~~~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-27 11:38 PM 發表 查看引用來源

我會留多陣先瞓架~ :122:
如果你攰就出聲喎~
妳同天使都係C&B O既人O黎O架??

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-27 11:41 PM 發表 查看引用來源

好想知你既大忌~ :097:
大忌係有人影響到我訓覺架話我心情會變得非常差同燥。。。

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-27 11:43 PM 發表 查看引用來源

咁又冇睇過啵。。
所以都幾出奇~
我個人本身比較精靈:023: :023: :023:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

鬼叫佢係本小姐訓得著果一刻打黎。。。
如果我要訓而唔比我訓/阻住我訓架話。。
我會變得比較惡同燥:122: :122:
呵呵~~~ 我記得丫~
你有講過呢個大忌~ :096: :096:
佢應該係問你, 同問我同一個問題~ :097:

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-27 11:44 PM 發表 查看引用來源

冇錯!我係CWB人:096: :096: :096: 我好鍾意去CWB架~:071: :071: :071:

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-27 11:43 PM 發表 查看引用來源

小天使一向都好精靈架~ :096:

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-27 11:44 PM 發表 查看引用來源

C&B :044: :044:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-27 11:46 PM 發表 查看引用來源

呵呵~~~ 我記得丫~
你有講過呢個大忌~ :096: :096:
佢應該係問你, 同問我同一個問題~ :097:
唔係。。佢係話我知佢改左電話:028: :028:
通常我D朋友係send sms黎通知~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆