上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.5k

好耐無同過月亮傾計啦...

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-20 09:21 PM 發表 查看引用來源
而家興個月朝早浦頭,太陽老弟夜晚出動:096:
公公做乜post 個靚女 相?:097:

我終於感受到u仔狗公既威力喇,我轉左張相姐,唔洗pm我呀嘛哥仔,又話你183cm高,又話你做機場,我話q知做嘜春啇,唔好再pm我煩我喇,如果我下次轉kama或者baby張相我咪爆pm,d人正一低b仔

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-20 09:44 PM 發表 查看引用來源
我終於感受到u仔狗公既威力喇,我轉左張相姐,唔洗pm我呀嘛哥仔,又話你183cm高,又話你做機場,我話q知做嘜春啇,唔好再pm我煩我喇,如果我下次轉kama或者baby張相我咪爆pm,d人正一低b仔
試0下轉丫~ 睇0下會唔會爆pm:096:

點解我之前張吳卓羲唔爆架:029:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-20 09:44 PM 發表 查看引用來源
中蛇捉蟲:096:

引用:
原帖由 jackso0826 於 2009-4-20 09:58 PM 發表 查看引用來源

係引狗公出動:122:

引用:
我終於感受到u仔狗公既威力喇,我轉左張相姐,唔洗pm我呀嘛哥仔,又話你183cm高,又話你做機場,我話q知做嘜春吖,唔好再pm我煩我喇,如果我下次轉kama或者baby張相我咪爆pm,d人正一低b仔
公公 ..收幾 多 $$ ....

引用:
原帖由 xx38383838 於 2009-4-20 10:00 PM 發表 查看引用來源

公公 ..收幾 多 $$ ....
早知問埋佢電話no.啦
sit左:025:

引用:
原帖由 jackso0826 於 2009-4-20 09:58 PM 發表 查看引用來源

捉虫入 xx..:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆