上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

鳥栖快很d入一粒啦....:046: :046:

回覆 #3827 loeddie 的帖子

咁咪好lor:071: :098: :098:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-10 06:52 PM 發表
90'下  熊本深紅 1 - 1 FC橫濱  

個衰佬又估中1:1,早知晨早問佢拎料去馬會買波膽...:046:
我去左踢波 直落 買野..

我買左細........如果我地夾埋0-0 1-1 呼之欲出。

3場 和 gum _ 恐怖

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-10 06:56 PM 發表
3場 和 gum _ 恐怖
maybe4場

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-10 18:55 發表
咁咪好lor:071: :098: :098:
唔好,只係係fc輸緊1:0時買左fc,嬴左果d岩岩夠cover鳥栖輸左果兩條半格飛,如果知佢估1:1就死左去馬會買波膽啦...:029:

而家唯有幫仙台打氣 :046:

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-10 18:55 發表

我買左細........如果我地夾埋0-0 1-1 呼之欲出。
咁你有嬴都係好事,唔係下下都聽你講要輸錢....:036:

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-10 06:55 PM 發表

k仔!?:092: :122:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-10 06:58 PM 發表

唔好,只係係fc輸緊1:0時買左fc,嬴左果d岩岩夠cover鳥栖輸左果兩條半格飛,如果知佢估1:1就死左去馬會買波膽啦...:029:

而家唯有幫仙台打氣 :046:
我有仙台下盤架:023::023:

大家幫我打氣。仙台羅全盤我先唔駛輸咁多.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆