上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-18 09:13 AM 發表
鯨魚作客係死魚,惡唔出樣!!:025: :023:
主場先買:097: 又怕唔好分:122:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-18 09:16 AM 發表

主場先買:097: 又怕唔好分:122:
鯨魚過了追捧佢 win的時間!!
我只會玩佢隊波 大細!!唔估勝負!!:086:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-18 09:20 AM 發表

鯨魚過了追捧佢 win的時間!!
我只會玩佢隊波 大細!!唔估勝負!!:086:
兄弟果然有眼光,

我琴日玩心跳走地輸q左,
55分鐘買之後心跳走晒樣...:043:

推番妳上來先....hi

推推先:071: 費時你找得咁辛苦

成日比波波推:027: :027: :096: :096:

回覆 #3826 足球車車 的帖子

波推都唔開心:092: :071:

玉仔 唔該你今日一番到公司 即刻搵我 速速磅水 :096: :096: :096: :071: :071: :071: :098: :098: :098: :097: :097: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-22 08:42 AM 發表
玉仔 唔該你今日一番到公司 即刻搵我 速速磅水 :096: :096: :096: :071: :071: :071: :098: :098: :098: :097: :097: :097:  
磅水!?
收數????:030: :032: :032:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-22 09:24 AM 發表

磅水!?
收數????:030: :032: :032:  
係呀:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆