上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.2k

支持師姐露出post...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-4 17:15 發表 查看引用來源
咁嘅天氣留喺屋企做咩好?

簡簡單單落下面clubhouse做咗陣gym, 出咗身汗
然後就係我最enjoy嘅bath time^^

https://s22.postimg.cc/95md3yrmp/Photo_Grid_152810245540 ...
話哂會所都係公眾地方,做bath衛生嗎?:smile_13:

咁大膽。報警拉佢

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-7 06:23 PM 發表 查看引用來源
突發事件

頭先準備落樓下clubhouse做gym之前去咗屋企附近間supermarket買野,諗住之後會直接返clubhouse, 所以我穿住條短褲,上身sport bra加件短身wind breaker喺面就去supermarket.

呢間supermarket平時 in general已經好多人,不過唔知點解今日人特別多,原本我只係諗住買枝energy drink, 見到咁多人 ...
嗰條賤精
俾我見到佢實打9佢
但同時我又其實好L葡萄佢 
有得揸女神個西喎 屌有得俾我揸一野嘅話
我短幾年命都制
香香妳著咩都咁正
就咁一條咁普通嘅短褲都carry得咁好
著咩都令人神暈顛倒
係男人都忍唔到手啦
所以其實都唔怪得佢

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2018-6-8 12:35 AM 發表 查看引用來源

話哂會所都係公眾地方,做bath衛生嗎?:smile_13:
你有冇讀香香扁文?
定係唔知咩叫clubhouse?
香香住嗰到下面有私人會所
有晒gym有晒泳池
做完gym即刻返屋企就有得做bath啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-7 03:16 PM 發表 查看引用來源

Owner係西人,所以我諗唔會上來香討囉
正西人
條西人一定全程眼金金目及到妳實
睇蝕晒 
死鬼佬

咁狼死.....人妻真係要認真保護自己!尤其wearing your sexy sport gear! Take care!💪💪

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-7 06:23 PM 發表 查看引用來源
突發事件

頭先準備落樓下clubhouse做gym之前去咗屋企附近間supermarket買野,諗住之後會直接返clubhouse, 所以我穿住條短褲,上身sport bra加件短身wind breaker喺面就去supermarket.

呢間supermarket平時 in general已經好多人,不過唔知點解今日人特別多,原本我只係諗住買枝energy drink, 見到咁多人 ...
我都好想这样摸你。。。。:smile_47::smile_47::smile_47:

C姐妳真係好正 羡慕死我啦
可唔可以教我點先可以keep到好似你咁fit 

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-6-7 07:07 PM 發表 查看引用來源

估唔再你會著咁少女款嘅底底
我咩collection都有,加上穿短褲做運動,入邊穿咩都沒所謂,隨便搵條舒服嘅就ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆