上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 01:08 PM 發表 查看引用來源

會俾人打:smile_o04: ...咁恐怖:smile_o03:
都啱的, 始終太多男仔而少女仔都唔係咁好吖!!!
其實我都要睇下咩人, 因為我們都唔喜歡d去蒲開果d, 我都講過平時我們唱日間的,
而且佢呢d新人一入黎禁講, 係佢有禁的思想, 我們唔會俾佢join.我講清楚係幾男幾女,想去的人唔好諗住今次有女溝,真係唱下k傾計:smile_40:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 01:59 PM 發表 查看引用來源
清純...你出現喇!!:smile_o05: :smile_o05:
死住入來, 今日星期一, 超忙要做番星期六日工作, 知昨晚d post唔想大家擔心, 上來覆番先, 我尋晚打完果句到訓左啦:smile_30:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 01:18 PM 發表 查看引用來源

點會比人打呀.............
女仔就驚D
咪係, 所以我希望就男女差唔多人數, 好d嘛:smile_13:
我工作了今晚傾:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 14:08 發表 查看引用來源

其實我都要睇下咩人, 因為我們都唔喜歡d去蒲開果d, 我都講過平時我們唱日間的,
而且佢呢d新人一入黎禁講, 係佢有禁的思想, 我們唔會俾佢join.我講清楚係幾男幾女,想去的人唔好諗住今次有女溝,真係唱下k傾計:smile ...
唔緊要我都係想搵班朋友傾下計,玩下啫!! 唔係下下要溝女的, 有時一班人傻返晚其實幾開心架!!!

引用:
原帖由 caxens 於 2009-6-29 02:03 PM 發表 查看引用來源

請問係邊度唱呀?
你pm我, 男/女, 幾歲pm覆你, 我要工作先:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 14:17 發表 查看引用來源

你pm我, 男/女, 幾歲pm覆你, 我要工作先:smile_43:
pmed, keke
你返咩工架?

hi hi 好耐無入來.30/6 K 我唔去啦sorry.因為有d唔舒服.加上sunday晚通頂.到現在都好倦.sorry sorry 清清

when will the party start ga? I am interesting to join, but suppose i need OT....

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 09:48 PM 發表 查看引用來源

係呀,你話唔睇概 我開左post架:smile_38:
問東答西 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 iceiceiceice 於 2009-6-29 03:11 PM 發表 查看引用來源
hi hi 好耐無入來.30/6 K 我唔去啦sorry.因為有d唔舒服.加上sunday晚通頂.到現在都好倦.sorry sorry 清清
禁4/7呢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆