上一頁下一頁
發新話題

兩穴齊插實在回味無窮!!

收藏  |  訂閱
623  45.5k

引用:
原帖由 tanglanghang 於 2009-6-24 09:30 PM 發表 查看引用來源

含吹奶啜.雙穴齊插你樣樣都試過,再發展落去,會唔會性變態呀?
唔會,因為我出親report都寫玩d激野姐~我地都有最傳統男上女下果d架~
咁講真如果出report係車,渣,男上女下,出野,
我估無人有興趣睇囉~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-24 09:32 PM 發表 查看引用來源
無女朋友先慘:smile_39: ~剩係見下d~netfd~有一個仲出左事:smile_39:
下?咩出左事??你唔係攪大左人地個肚丫麻~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

下?咩出左事??你唔係攪大左人地個肚丫麻~
一見就大肚咩??=.=pm妳先講吧~唉

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-24 09:36 PM 發表 查看引用來源
一見就大肚咩??=.=pm妳先講吧~唉
收到pm~!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-24 09:33 PM 發表 查看引用來源

唔會,因為我出親report都寫玩d激野姐~我地都有最傳統男上女下果d架~
咁講真如果出report係車,渣,男上女下,出野,
我估無人有興趣睇囉~:smile_o01: :smile_o01:
咁又係噃.你寫嘅真正引人入[性]!

引用:
原帖由 tanglanghang 於 2009-6-24 09:45 PM 發表 查看引用來源

咁又係噃.你寫嘅真正引人入[性]!
客氣!!客氣!!!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-24 09:07 PM 發表

sm....不過我無咩興趣~
黎緊都係想玩無線震蛋,帶住佢行街食飯~:smile_o11:
到時會唔會忍唔住
要上公廁執返制

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 10:10 PM 發表 查看引用來源

到時會唔會忍唔住
要上公廁執返制
咁臭,唔製~!!!
我提議玩架~自問功力忍到~:smile_34:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-24 10:11 PM 發表

咁臭,唔製~!!!
我提議玩架~自問功力忍到~:smile_34:
兩個洞你都忍到??

如果我又有你呢d咁淫蕩你女朋友就好啦:smile_34: :smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆