上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【149】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.2k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-13 01:12 PM 發表 查看引用來源

小精靈.你好,daddy吃飯未番呀,你近來好嗎
唔太好
又扒街又比滾水淋:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2009-6-13 01:15 PM 發表 查看引用來源

唔太好
又扒街又比滾水淋:smile_13: :smile_13: :smile_13:
點解呀:smile_14: 是否唔小心整親呀.小心d呀.像口痛不痛呀.有無流血呀:smile_42:

引用:
原帖由 MATHES232 於 13/6/2009 01:11 PM 發表 查看引用來源

小天使.你好.你夠飽肚嗎:smile_14:
我在等我boss來電.他請我去大家樂午飯呀.1;30分就出門口了
.......hee:smile_35:  呢杯係早餐黎...... 一陣子3:15pm 至去食下午茶餐啦......

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 13/6/2009 01:15 PM 發表 查看引用來源

唔太好
今日忌:開市、安門、掘井、作社喎~
唔通你犯左以上四大忌~ 如果唔係點會咁黑仔0架~:smile_35:

引用:
原帖由 MATHES232 於 13/6/2009 01:18 PM 發表 查看引用來源

點解呀:smile_14: 是否唔小心整親呀.小心d呀.像口痛不痛呀.有無流血呀:smile_42:
希望佢無咩大礙啦~ 扒街至多爬返起身就無事~:smile_35:  不過比滾水淋就可大可小啦~  叫佢去醫院檢查下安全0的喎~:smile_52:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-13 12:04 PM 發表 查看引用來源

sure~  
所以,令自己唔開心吨嘅地方唔好去;令人地唔開心嘅地方一樣唔好去。

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-13 12:07 PM 發表 查看引用來源

滿招損,謙受益的道理~驀然兄確實已活學活用在生活之中啊~
唉,談何容易呀,依然處處碰壁

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-13 12:49 PM 發表 查看引用來源

daddy,小天使,午安,daddy又去吃飯未番來呀:smile_14:
點解次次我走左你先來

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-13 01:01 PM 發表 查看引用來源
沖個涼出街先
一陣再傾
做咩要沖涼先出去

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-13 01:05 PM 發表 查看引用來源

蓉兒~:smile_o15: 剛剛沖左一杯五穀粥黎食啦~ 咁妳又食左lunch未呀~
夠架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆