上一頁下一頁
發新話題

徵...37歲以上男朋友!

收藏  |  訂閱
1.0k  25.9k

引用:
原帖由 無奈之者 於 2009-6-7 02:47 PM 發表 查看引用來源

哥哥..妹妹..姐辰都無問題啦
驚你誤會我:smile_44:

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-7 02:46 PM 發表 查看引用來源

文字唔可以表達我對妳既感情..:smile_13:
嘩))))傾計咋

咁快有感情:smile_27:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-7 02:48 PM 發表 查看引用來源
驚你誤會我:smile_44:
點會呢:smile_38: :smile_38:
食飯平常時咋:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 無奈之者 於 2009-6-7 02:47 PM 發表
早去早回啦
It depends on how fast is my speed ...... jogging.
I've to go. Bye :smile_15:

引用:
原帖由 無奈之者 於 2009-6-7 02:50 PM 發表 查看引用來源

點會呢:smile_38: :smile_38:
食飯平常時咋:smile_38: :smile_38:
咁我約你啦:smile_44:
到時pm電話比你:smile_38:

回覆 371# 的帖子

三少 活威中啵:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 ah3gor 於 2009-6-7 02:52 PM 發表 查看引用來源

It depends on how fast is my speed ...... jogging.
I've to go. Bye :smile_15:
bye bye啦

引用:
原帖由 無奈之者 於 2009-6-5 12:33 AM 發表 查看引用來源
真正想識個愛我的男人,信上天會給我機會,在這找到一個真心愛我的人

我叫〝無奈〞,樣子普普通通,30幾歲啦...做文員(都叫有份工呀),我對男朋友會一心一意....唔知有冇人呢

應徵者條件:
年齡:3 ...
一心一意要相處過先知喎
你咁快講,到時做唔到,
你未自打嘴巴

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-7 02:55 PM 發表 查看引用來源
三少 活威中啵:smile_04: :smile_04: :smile_04:
中左啦
咁你呢:smile_53:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-7 02:52 PM 發表 查看引用來源
咁我約你啦:smile_44:
到時pm電話比你:smile_38:
時間就到就無問題啦...不過..我暫時未抽到時間..好忙:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆