上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-5-23 09:31 AM 發表 查看引用來源
hi!morning^^
早晨呀....628kk:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 09:30 AM 發表 查看引用來源

哦...即係琴晚開始就有
我夜晚比較少上網架
應該係尋晚先有啦!!!我夜晚都會入黎架喎!!!:smile_o10:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 09:33 AM 發表 查看引用來源
應該係尋晚先有啦!!!我夜晚都會入黎架喎!!!:smile_o10:
真係一個好勤力既..........CEO喎:smile_o10: :smile_o10:

各位同事.................我要出去見客.................:smile_43: :smile_43:
有機會下次再見..........:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-23 09:39 AM 發表 查看引用來源
各位同事.................我要出去見客.................:smile_43: :smile_43:
有機會下次再見..........:smile_o07: :smile_o07:
俾D心機呀...傾個大客返黎呀!!!

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 09:33 AM 發表 查看引用來源
你咁講係唔係即係想吸引我入黎呀:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-23 09:39 AM 發表 查看引用來源
見客??
唔係收左工架喇咩?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 09:44 AM 發表 查看引用來源

你咁講係唔係即係想吸引我入黎呀:smile_o05: :smile_o05:
講到明就.....唔係咁好啦!!!:smile_o05: ....(要幫手開OT呀)

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 09:45 AM 發表 查看引用來源

見客??
唔係收左工架喇咩?
佢扮勤力丫麻!!!!返黎炒左佢先得.....:smile_o01:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 09:46 AM 發表 查看引用來源
講到明就.....唔係咁好啦!!!:smile_o05: ....(要幫手開OT呀)
夜晚OT 既機會真係唔多
要等我老公唔o係屋企呀, 小朋友又訓左覺呀, 先可以開OT

始終都要同家人共聚天倫架嘛:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆