上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-18 07:54 PM 發表
vk 我入黎啦 :smile_13:
你食完飯未丫
宜家先食完呀:smile_38:
你有無咩野想食呀, 你返黎我同你去食呀:smile_38:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-18 07:16 PM 發表

丫 ... 好似有人講野咁嘅 ~ :smile_14:
你係咪想屎:smile_22: :smile_22: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-18 09:06 PM 發表

宜家先食完呀:smile_38:
你有無咩野想食呀, 你返黎我同你去食呀:smile_38:
未諗到喎
你仲頭唔頭痛啫? :smile_38:
今日見完覺得如何呀?

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-18 09:08 PM 發表

未諗到喎
你仲頭唔頭痛啫? :smile_38:
今日見完覺得如何呀?
宜家無事啦, 可能係條街太熱.
今日果份..好似OK囉..不過真係唔知,
佢講到有三百份RESUME, 好得人驚:smile_27: :smile_27:
洗唔洗我比D提議你食乜呀, 可以諗下帶你去邊樹食嘛,
同埋你留幾多日呀:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-18 09:14 PM 發表

宜家無事啦, 可能係條街太熱.
今日果份..好似OK囉..不過真係唔知,
佢講到有三百份RESUME, 好得人驚:smile_27: :smile_27:
洗唔洗我比D提議你食乜呀, 可以諗下帶你去邊樹食嘛,
同埋你留幾多日呀:smile_38:
你地熱 ... 我呢邊就好cold
可唔可以mix下拱哩 :smile_42:

三百份? :smile_14:
有無拱誇多人要搵工丫 :smile_27:
你糸咪都糸搵返自己以前做開個D定還是其他FIELD :smile_41:

兩個星期 ... 你好似食家拱BOR好知訂邊度有好野食
有咩好提議講黎聽聽
佢地呢期成日講"譚仔" (好似食NOODLE的)
糸咪真糸拱好食呢?

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-18 09:26 PM 發表

你地熱 ... 我呢邊就好cold
可唔可以mix下拱哩 :smile_42:

三百份? :smile_14:
有無拱誇多人要搵工丫 :smile_27:
你糸咪都糸搵返自己以前做開個D定還是其他FIELD :smile_41:

兩個星期 ... 你好似食家拱 ...
我都係搵文職, 所以都好多人會搵:smile_42:
我提議呀....小籠包, 朱骨煲, 又或者我比我個FACEBOOK你, 有時我食過咩, 都會影抵相,
係我FACEBOOK我一定識去
至於你講O既譚仔....我屋企附近至少有四間....但反而我只食過一次....隻衰野就成日食...佢話帶你去總店喎
我仲可以帶你去食埋松記添, 都係我屋企附近
轉頭PM條LINK比你睇下D相

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-18 09:45 PM 發表

我都係搵文職, 所以都好多人會搵:smile_42:
我提議呀....小籠包, 朱骨煲, 又或者我比我個FACEBOOK你, 有時我食過咩, 都會影抵相,
係我FACEBOOK我一定識去
至於你講O既譚仔....我屋企附近至少有四間....但 ...
個間咩譚仔可以開拱多分店應該有返拱上下喎
anyway 拱我跟字你啦, 美食家vk
睇黎可能會肥幾lbs返黎都似

文職的確糸多d搵既 :smile_35:
你target邊類文職丫?shipping 個種?

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-18 09:54 PM 發表

個間咩譚仔可以開拱多分店應該有返拱上下喎
anyway 拱我跟字你啦, 美食家vk
睇黎可能會肥幾lbs返黎都似

文職的確糸多d搵既 :smile_35:
你target邊類文職丫?shipping 個種?

松記同譚仔都係我屋企附近有, 可以一次過食都得,
其餘2間係旺角, 可以LUNCH食一間, 行街, 夜晚再食埋另一間都得,
睇你時間, 我估你有好多朋友要見, 到時你話比我知你行程, 我地可以就你
我無咩專長, 都係搵秘書, ADMIN果種, 最多搵埋training assistant, 因為之前間公司做好多workshop:smile_30:

vk~~ :smile_38:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-5-18 10:13 PM 發表
vk~~ :smile_38:
yee yee~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆