上一頁下一頁
發新話題

(想分手,有冇人傾下計)意想不到的背叛

收藏  |  訂閱
1.0k  34.5k

引用:
原帖由 initialr 於 2009-5-10 03:37 AM 發表 查看引用來源

我都唔愛kitty haha, 因為我係男人一個...........

講左成晚我估你都傷心加眼瞓到攰架喇, 仲有無野想補充?
有啊....
你個簽名好靚...除左 CROSSOVER KITTY 個部分令我有點那個外...

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 03:39 AM 發表 查看引用來源

一年兩個月二十日...
話耐唔耐,你忍得佢一次,會唔會佢再有下次呢
唔好誤會唔係想你同佢散,係好想你問清楚佢發生咩事

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 03:41 AM 發表

有啊....
你個簽名好靚...除左 CROSSOVER KITTY 個部分令我有點那個外...
無計, 點解唔cross其實中性化既figure...你logo個超人都靚呀, 令我勾起兒時回憶

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 03:40 AM 發表 查看引用來源

=.=

...hehe....你咁...我唯有話你...抵死...
不過...怕老婆都幾好...
其實唔係話怕既,只係唔想成日嘈,忍到咪忍囉

引用:
原帖由 man514 於 2009-5-10 03:41 AM 發表 查看引用來源

話耐唔耐,你忍得佢一次,會唔會佢再有下次呢
唔好誤會唔係想你同佢散,係好想你問清楚佢發生咩事
hehe...我呢個凌晨上半段時間都諗住唔問...
但到依家...都係覺得要問...
但唔會太快=.=
怕怕...

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 03:44 AM 發表 查看引用來源

但唔會太快=.=
怕怕...
唔駛怕,係到好多人支持你架:smile_38:

引用:
原帖由 initialr 於 2009-5-10 03:43 AM 發表 查看引用來源

無計, 點解唔cross其實中性化既figure...你logo個超人都靚呀, 令我勾起兒時回憶
個超人...我個死人男友送嫁...
佢賤格....

BTW...如果你選..你話CROSS 邊個好啦...

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 03:44 AM 發表

但唔會太快=.=
怕怕...
其實你地應該冷靜一排, 而家風頭火勢+斷正

而家你係咁諗問唔問呀etc都唔會話help到個relationship, 佢知錯既自然會主動搵你

你主動逼佢講我驚狗急跳牆反咬你一啖

引用:
原帖由 man514 於 2009-5-10 03:47 AM 發表 查看引用來源

唔駛怕,係到好多人支持你架:smile_38:
唔係怕冇人撐...
係被揭穿佢..佢會有咩反應...

你累就早d休息下喇,唔好再諗咁多野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆