上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異蕉蕉

收藏  |  訂閱
742  5.8k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-7 12:04 AM 發表 查看引用來源

又茅禾份~~ 滑一滑都係假:smile_45: :smile_45:

果冰d魚多舊肉d咩:smile_30: :smile_30:
成4斤魚清蒸,5係度度蒸得好食wor~~:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-5-7 12:10 AM 發表

今晚心情好好咁bor
禾都覺~~ 好似巧輕鬆咁喎..佢

引用:
原帖由 民主之子 於 2009-5-7 12:11 AM 發表

成4斤魚清蒸,5係度度蒸得好食wor~~:smile_46: :smile_46:
係咪新星呢~~:smile_46:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-7 12:06 AM 發表 查看引用來源

好似佢都用過喎~~ 禾就未試過   無公仔, 咪扮cc囉~~ cool到爆:smile_34: :smile_30: :smile_30:
你俾佢睇到....一陣又彈出嚟話你呀

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-7 12:08 AM 發表 查看引用來源

里行唔晒, 咪得其他民主之士行囉, 里個家族咁大   唔會全族去旅行掛
民主之女又未溝到,生又生5切,都係得...孤身走禾路~~

引用:
原帖由 民主之子 於 2009-5-7 12:09 AM 發表

十派未有米落去7仔整件 chocolate pie 頂字先lor~~
懶人如我, 又典會為左個 chocolate pie 落街

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-5-7 12:13 AM 發表

你俾佢睇到....一陣又彈出嚟話你呀
佢9成9又望字個電腦, 訓著左啦~~

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-5-7 12:11 AM 發表 查看引用來源

咁你要巧巧補吓腳力至得喇
民主之路縱難行...還是要行...:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-7 12:09 AM 發表

實戰:smile_14:  會唔會槍林大雨架:smile_13: :smile_13:
敢我諗我又未去到e 個 level :smile_13:

引用:
原帖由 民主之子 於 2009-5-7 12:13 AM 發表

民主之女又未溝到,生又生5切,都係得...孤身走禾路~~
有ga~~ 里收收埋埋姐   再唔係, 等馬騮仔幫里搵個女(新抱)番黎做民主之女囉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆