上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.2k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-14 12:59 AM 發表 查看引用來源

不如 烏頭???

果 日 見 有 手 打 烏 冬 專 門 店 排 長 龍........下 次 又 去 試.........
啲廣告令你都要試下:smile_46: :') 睇下係唔係當我 HN:smile_35:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-14 12:12 PM 發表 查看引用來源
依家係打人呀.....:smile_38: ...都變態既:smile_39:
人.........咁大怨氣:smile_19: 都唔應該..好.....:smile_39:

花花...嚇親:smile_19: :smile_19: 呀

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-5-13 03:25 PM 發表 查看引用來源

青青...送行.請唔請飲酒架.
叫 2 斤牛肉. 5 斤 狀元紅.加兩個鏝頭..:smile_46: :smile_46:
甘多, 邊食得晒呀...........幾日唔見你啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-14 06:24 PM 發表 查看引用來源
甘多, 邊食得晒呀...........幾日唔見你啦
你同我一齊食...........一定清

唔..泰式雞腳.蝦刺身..重有重有.你食乜呀:smile_30: :smile_40:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-5-14 06:30 PM 發表 查看引用來源

你同我一齊食...........一定清
你甘講.........你會食人唔lun骨 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-14 06:33 PM 發表 查看引用來源
你甘講.........你會食人唔lun骨 :smile_30: :smile_30:
清..又唔係青..無有驚喎:smile_30:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-5-14 06:42 PM 發表 查看引用來源

清..又唔係青..無有驚喎:smile_30:
我係依個"清"..............你話青唔青 走先, 88lu:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-14 06:44 PM 發表 查看引用來源
我係依個"清"..............你話青唔青 走先, 88lu:smile_43: :smile_43:
應該係:smile_19: :smile_19: 呀
我都去啦.睇下拉麪定拉烏冬:smile_15: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆