上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  33.1k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:51 AM 發表 查看引用來源

你比人串係你人生目標黎個喎~~~~:smile_14:
終生既抱負 最終目標 係要 foc 哂 cp d女女 不過 佢眼中都係得2個女人...

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

不如成班兄弟去桃園結拜,去加怡開幾圍慶祝~~!!:smile_30:
好主意喎!!搵阿公攪攪佢!!:smile_30:

:smile_22: :smile_22:
引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 11:57 AM 發表 查看引用來源

支持支持
身體力行:smile_22:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 11:57 AM 發表 查看引用來源

阿公金盆洗手....去街市買餸~~~:smile_13:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 11:55 AM 發表 查看引用來源

終生既抱負 最終目標 係要 foc 哂 cp d女女 不過 佢眼中都係得2個女人...
佢好兄弟....唔會同我地爭女.....如果唔係學D粉人出post話佢爭女....唔好做咁多....半Q好啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 11:53 AM 發表 查看引用來源

唉 我地咁對佢 都係想幫佢 你同佢熟d 一定會變成同我地一樣 :smile_46:
明白晒!!希望佢揀到啦!!努力呀@雙子@:smile_38: 奸爸嗲!!!

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 12:06 PM 發表 查看引用來源

明白晒!!希望佢揀到啦!!努力呀@雙子@:smile_38: 奸爸嗲!!!
你唔好同佢地同流啊=   =:smile_38:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 12:03 PM 發表 查看引用來源

阿公金盆洗手....去街市買餸~~~:smile_13:
阿公唔係做咗格價專家兼談判專家嗎!!:smile_30: :smile_30:

仲有冇兄弟跟緊機? haha ...

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 12:13 PM 發表 查看引用來源

阿公唔係做咗格價專家兼談判專家嗎!!:smile_30: :smile_30:
防狼專家~~~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆