上一頁下一頁
發新話題

咀咀制服誘惑後記

收藏  |  訂閱
763  18.7k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-11 03:37 發表
我住個度係D本地朋友屋...住左好多年...有幾層全都係女...女我好熟佢地D仔好多都識...咁你話呢
蛋家雞見水:smile_19:
頂吳緊啦早抖呀高佬天日野過拜拜:smile_15:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-11 03:44 發表 查看引用來源
蛋家雞見水:smile_19:
頂吳緊啦早抖呀高佬天日野過拜拜:smile_15:
拜拜車車...:smile_15:

早抖咀咀友:smile_15:

咁多位C兄拜886:smile_15:

玩還玩嘛,用黎砌既女,點玩都冇所謂。
唔係出黎做既,好心某D師兄就有品少少,唔好玩咁盡。
大家都係求開心,無啦啦要另外比突出黎有咩謂?

引用:
原帖由 richard_915 於 2009-4-11 07:50 AM 發表 查看引用來源
玩還玩嘛,用黎砌既女,點玩都冇所謂。
唔係出黎做既,好心某D師兄就有品少少,唔好玩咁盡。
大家都係求開心,無啦啦要另外比突出黎有咩謂?
沒法,D人真係玩得好品, 加上(自稱)酒精影響, 比人打係抵死, 但唔好連累其他同行朋友 !! :smile_45:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2009-4-11 09:44 發表 查看引用來源

沒法,有D人真係玩得好品, 加上(自稱)酒精影響, 比人打係抵死, 但唔好連累其他同行朋友 !! :smile_45:  
好多人平時壓力大...一飲左酒就發酒癲..E種人最得人驚:smile_39:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-11 11:07 發表
好多人平時壓力大...一飲左酒就發酒癲..E種人最得人驚:smile_39:
貢咪用紙杯。。攞定嘔桶。。兩隻手帶一隻手套:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-11 11:20 發表 查看引用來源
貢咪用紙杯。。攞定嘔桶。。兩隻手帶一隻手套:smile_30:
洗唔洗揾兩條女睇住佢:smile_14:

thanks for report!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆