上一頁下一頁
發新話題

CP-5咸濕生活 《尋找紅C鍾嘉欣》

收藏  |  訂閱
603  15.2k

引用:
原帖由 分身之分身 於 2009-4-2 03:12 PM 發表 查看引用來源

無你一定開心架   
我叫佢地玩開心D.....但我有講過我唔去咩???:smile_30:

5郎不如你幫我打埋下半啦....唔想打....

引用:
原帖由 分身之分身 於 2009-4-2 03:11 PM 發表 查看引用來源

好兄弟、一斉食飯盒   
HAHA.....你咁多分身咪即是食大獲飯???:smile_40:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-2 03:15 PM 發表 查看引用來源
5郎不如你幫我打埋下半啦....唔想打....
係咪比我如實報導先???:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-2 03:16 PM 發表 查看引用來源

係咪比我如實報導先???:smile_30:
你打完俾我睇confirm 左ok 咁我就copy and paste 上去個post 到囉

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-2 03:18 PM 發表 查看引用來源

你打完俾我睇confirm 左ok 咁我就copy and paste 上去個post 到囉
你條友懶成咁???
又唔見你叫我有女幫你上~~~~:smile_22:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-2 15:18 發表 查看引用來源

咁不如出個海外流出版...:smile_46:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-2 15:24 發表 查看引用來源

你條友懶成咁???
又唔見你叫我有女幫你上~~~~:smile_22:
佢啲口味咁另類....你又啱駛

無乜手感...要另外揾嘢揸喎...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-2 03:33 PM 發表 查看引用來源

佢啲口味咁另類....你又啱駛

無乜手感...要另外揾嘢揸喎...
你啱bb 戰士俾你- __-+

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-2 15:35 發表 查看引用來源

你啱bb 戰士俾你- __-+
咪玩啦..機場跑道放兩粒石春响度...危險呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆