上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎山

收藏  |  訂閱
750  4.1k

引用:
原帖由 esoko 於 2009-3-28 20:30 發表 查看引用來源
我梗係知啦:smile_38: 頭先咪警告過我:smile_22: 餅主叫我不要灌水:smile_44:  
哈哈哈................. 警告咋
未出手咪得囉........ :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 08:31 PM 發表 查看引用來源

係冰?!幾時?pm你?:smile_41:
早排收到pm啦:smile_45:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 08:25 PM 發表 查看引用來源

會更加眼光光既...........
咁你試下多d心急睇下得唔得

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 08:32 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈................. 警告咋
未出手咪得囉........ :smile_03: :smile_03:
:smile_44: 警告兼扣分:smile_44:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-3-28 20:30 發表 查看引用來源

賠錢我都收
e.............. 真係要整番個賠率黎比大家參考下先得

有冇得買主客和
又有冇讓盤架.........不過睇怕都係平手盤多囉,:smile_03:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 08:24 PM 發表 查看引用來源

不過有..........都未必可以做到一世好朋友,:smile_03:
同意同意:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 08:31 PM 發表 查看引用來源

梨巧有誠意呀........... :smile_03:
我login叫好味道.....妳又估下我個寶號叫咩丫, :smile_03: :smile_03:
豬豬 & 味味:smile_41:

引用:
原帖由 esoko 於 2009-3-28 08:20 PM 發表
mor mor vk~~
你好呀...生蠔

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-28 08:28 PM 發表 查看引用來源
攬攬 yan yan 我都要去謀我嘅幸福先 咁多位慢慢傾
拜拜:smile_38: soso:smile_15:

引用:
原帖由 魔天使314 於 2009-3-28 20:31 發表 查看引用來源

咩叫灌水呀
一d冇意思........或者太簡短既post呀

咩路過呀..........經過呀
就咁hi 呀.........果d咪算囉

所以咪話,叫妳逐個post 去re人
食左飯未呀?咁快食飽喇?........之類果d咪唔算囉
總之唔係個個post都一樣就ok啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆