上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 孖異悟

收藏  |  訂閱
751  5.2k

引用:
原帖由 小柒7. 於 2009-3-12 15:33 發表 查看引用來源

貢你提議la,禾要食鈇板燒wor~~
尖咀有間鐵板燒下晝set lunch都幾抵食............100有找
仲好好味添

引用:
原帖由 小柒7. 於 2009-3-12 03:59 PM 發表 查看引用來源

一次過 up 哂未~~:smile_46:
唱歌既其實好多個都岩:smile_35: .......呢兩個較鍾意 ....華仔都鍾意架. ..   

有冇食過太子間大作居酒屋:smile_41:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-12 04:01 PM 發表 查看引用來源

除左大漁,真係仲有冰間平令正又易去既日本放題/任食 on 大6
金光華有一間,巧多野食~~巧似$18x.00 任食~~:smile_46:

引用:
原帖由 等愛 於 2009-3-12 15:54 發表 查看引用來源
各位... mor mor ... morrrrrrrrrrrrrrrr
禾好巧悶呀...... 快d 俾我mor... 下...... :smile_47:
黎啦黎啦愛愛..............啜啜啜啜啜啜

引用:
原帖由 等愛 於 2009-3-12 04:02 PM 發表 查看引用來源

去冰呀:smile_40::smile_40:
去扮fans~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-12 04:01 PM 發表 查看引用來源

殊殊殊:smile_30:
搞到我好急呀........:smile_35: :smile_35: :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-12 04:02 PM 發表 查看引用來源

尖咀有間鐵板燒下晝set lunch都幾抵食............100有找
仲好好味添
一係就講埋冰間la~~

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-12 04:02 PM 發表 查看引用來源

仲好好味添
我鍾意日式烤肉....

引用:
原帖由 小柒7. 於 2009-3-12 16:04 發表 查看引用來源

金光華有一間,巧多野食~~巧似$18x.00 任食~~:smile_46:
好熟...............近冰樹呢
有冇詳細地址/店名???

我4月頭又要番上去,順手食埋先

引用:
原帖由 小柒7. 於 2009-3-12 04:04 PM 發表 查看引用來源

去扮fans~~
有冇$$收既....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆