上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
741  9.2k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-24 12:14 AM 發表

唔好提阿嫂...CP 再無可樂嫂...:smile_24:
唔好甘灰....我同我老婆4年幾5年...成日都炒大鑊啦(次次都係我貪玩而起), 次次都好甘...但味又一齊左甘耐

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-24 00:17 發表 查看引用來源

唔好甘灰....我同我老婆4年幾5年...成日都炒大鑊啦(次次都係我貪玩而起), 次次都好甘...但味又一齊左甘耐
好兄弟..心照得啦...

wait for your report

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-24 12:14 AM 發表 查看引用來源

唔好提阿嫂...CP 再無可樂嫂...:smile_24:
有冇都好, 自己心裡最清楚C兄!:smile_41:
行開吓都好嫁!:smile_13:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-24 12:14 AM 發表 查看引用來源
報告寫好...等iori98副團長再執執,就可以出了...各位久等了
等左好耐,睇着美國股市好悶,睇報告好過,

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2009-2-24 12:38 AM 發表
等左好耐,睇着美國股市好悶,睇報告好過,
星期五你兩個定單拖??

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-23 10:18 PM 發表 查看引用來源

擺隻狗响你度寄養...
可樂 CHING 你同小狗有沒有溝通暫時寄養他人,小狗以為你不要它,患上心理病:smile_41:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-2-24 00:48 發表 查看引用來源
可樂 CHING 你同小狗有沒有溝通暫時寄養他人,小狗以為你不要它,患上心理病:smile_41:
問題係隻狗仔我到依家都未見過...

咪搞到好似拍戲咁啦...

引用:
原帖由 eric415 於 2009-2-24 12:48 AM 發表
佢隻狗訂左但都未有得拎....呵呵..

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-24 00:54 發表 查看引用來源

佢隻狗訂左但都未有得拎....呵呵..
琴日飲完茶返過去佢己經接走咗....but....:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆