上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(36)

收藏  |  訂閱
745  6.0k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-18 12:49 PM 發表 查看引用來源

唔夠蛇舖d人熱情如火呢....
我加d油咪大把火係到囉...:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-18 12:49 PM 發表 查看引用來源

唔夠蛇舖d人熱情如火呢....
邊度....邊度有人熱情如火........:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-18 12:42 發表 查看引用來源

我個舖d男人, 都係......:smile_39:
都係摺鬼左佢算把啦......:smile_42:
呢度d男人要幾好有幾好:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有咩問題

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-18 12:59 發表 查看引用來源

邊度....邊度有人熱情如火........:smile_38:
我都想知lol
仲唔快d講

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-2-18 01:00 PM 發表 查看引用來源

呢度d男人要幾好有幾好:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有咩問題
咪係....睇完呢句我都嬲嬲地.........:smile_45:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-18 01:03 PM 發表 查看引用來源

咪係....睇完呢句我都嬲嬲地.........:smile_45:
你咁嬲...不如出出d火呢:smile_46:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-18 01:08 PM 發表 查看引用來源

你咁嬲...不如出出d火呢:smile_46:
你搵到贊助商先啦!!!:smile_38::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-2-18 01:24 PM 發表 查看引用來源

你搵到贊助商先啦!!!:smile_38::smile_30::smile_30:
你地2個咪得囉...使乜搵贊助呀...:smile_45:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-2-18 13:24 發表 查看引用來源

出出火要贊助商黎做咩-0-

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-2-18 01:28 PM 發表 查看引用來源

出出火要贊助商黎做咩-0-
哈哈...佢地可能係有心無力呀...:smile_30: 所以先想搵贊助商呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆