上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【171】

收藏  |  訂閱
737  5.8k

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-1-11 04:46 PM 發表 查看引用來源

我玩自閉麻:smile_35:
:smile_44: 我都有 ar...乜咁啱 :smile_40:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 04:48 PM 發表 查看引用來源

自閉型囉~~~~~~~
:smile_44: 想搵令女唔可以自閉 ar :smile_44:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 16:46 發表 查看引用來源

係啦
我幾時都話 人際問題 係 複雜過 工作 好多倍架 !!!

就算有個心喺工作..做野幾叻都好 ..都好易比人際ko !!!
強行:對咩人講咩話
最易比人睇穿心理既係貪心人

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 04:49 PM 發表 查看引用來源
不過我覺得做人點都好..都要有禮貌同埋唔好串..

如果唔係的話d人會覺得黑人憎..
:smile_13: 咁做返自己算數呵 :smile_13:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 16:49 發表 查看引用來源
不過我覺得做人點都好..都要有禮貌同埋唔好串..

如果唔係的話d人會覺得黑人憎..
做人直接D好,唔岩就訖佢

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-11 04:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 想搵令女唔可以自閉 ar :smile_44:
比錢玩出租情人囉~~~~

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 04:54 PM 發表 查看引用來源

比錢玩出租情人囉~~~~
:smile_47: 你都唔少出租情人呵...幾時再見面呵 :smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-11 16:50 發表 查看引用來源

:smile_39: 係呀...由上至下都要見呀 :smile_39: 做邊一行都係一樣姐,咪要自己認乎呵 :smile_39: 咁係男係女都係動物 :smile_41: 咁你見d動物咁驚
你以為人地係猫,點知人係獅子,
不要太睇小人,
唔係會好後悔

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-1-11 04:54 PM 發表 查看引用來源

做人直接D好,唔岩就訖佢
但係 太direct 會唔會引起好多罵戰 什至打交呀

咁樣關係同氣分都惡劣..

同埋如果佢有野唔啱..冇錯..要出聲..但自己都要態度ok..

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-11 04:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_47: 你都唔少出租情人呵...幾時再見面呵 :smile_47:
未玩過 ...太貴..所以要save下錢先~~~

唉 我諗緊而ga好唔好北上揾青春少艾揼骨

揾d年紀接近既按摩 有講有笑又講下心事好有初戀感覺

不過依ga去好似又凍又夜  15 16  唔講唔舒服 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆