上一頁下一頁
發新話題

【狂人日記_瘋人院@懶人館.com】徵瘋.狂.癲.懶人做老友記

收藏  |  訂閱
750  4.6k

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 07:14 AM 發表 查看引用來源

你來來去去米又係同我一樣:smile_22: 唔係水餃就係公仔面:smile_22:

想掛米掛LO...LE D野可以控制度KA咩:smile_13:
我有食三文治架:smile_45:
咁你係米好掛住我:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 07:14 AM 發表 查看引用來源

佢攪9我地....我地有得唔理佢咩:smile_39:

你細佬起銀左身:smile_27:
留得青山在:smile_13:

大頭仔:smile_14:

引用:
原帖由 我愛蜜糖豬 於 2009-1-8 07:17 AM 發表 查看引用來源

我有食三文治架:smile_45:
咁你係米好掛住我:smile_45: :smile_30:
我平時除左食咖哩牛腩飯夠會食海南雞飯LO:smile_45:

我仲咩要掛住你:smile_14: 你係我冰個

引用:
原帖由 我愛蜜糖豬 於 2009-1-8 07:18 AM 發表 查看引用來源

留得青山在:smile_13:

大頭仔:smile_14:
你有好多個細佬咩:smile_30:

我相信佢好快會入黎:smile_38:

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 07:16 AM 發表 查看引用來源

其實我地對佢地都無野GE...都唔明點解佢地唔入黎:smile_13:
d post太招風雨:smile_13:

引用:
原帖由 我愛蜜糖豬 於 2009-1-8 07:20 AM 發表 查看引用來源

d post太招風雨:smile_13:
錯:smile_38: :smile_38: :smile_38:

係因為我GE氣勢嚇到佢地唔入黎:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 07:17 AM 發表 查看引用來源

令姑你都唔知冰個:smile_22:

有佢便有我:smile_13:
er...........er...........

引用:
原帖由 我愛蜜糖豬 於 2009-1-8 07:21 AM 發表 查看引用來源

er...........er...........
我講LE D野GE時候你仲咩係甘呷淫......好辛苦....你唔好再黎LA:smile_27:

:smile_47: :smile_47:

唔夠分入主任個POST TIM:smile_35:

唔好意思阻阻大家:smile_35: 行過先 :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆