上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.4k

皇氣到:smile_34:
我試過同成台警察食飯...其實...似班爛仔:smile_30:
除左我個仲毒未深o既朋友, 連我個好乖o既朋友,
都話警察無好仔...唉:smile_13:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-9 10:38 PM 發表 查看引用來源
摩多d就得架啦,唔識整到識之麻
我呢部都兩年半啦,夠用都唔會換
呢 D 都 屬 於 男 人 的 功 用 啦......... :smile_46:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-9 11:10 PM 發表 查看引用來源
皇氣到:smile_34:
我試過同成台警察食飯...其實...似班爛仔:smile_30:
除左我個仲毒未深o既朋友, 連我個好乖o既朋友,
都話警察無好仔...唉:smile_13:
不過 "制 服" 型.......

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-9 10:39 PM 發表 查看引用來源

咁又駛唔駛好似我咁外置keyboard............:smile_30:
物 似 主 人 形......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 11:20 PM 發表 查看引用來源

不過 "制 服" 型.......
咁又係....個個係學堂出黎...真係睇到都:smile_47:
但好搞笑, 果排奧運, 我朋友同佢d同事入左奧運村守,
有便服著, 入面好食好住, 又唔洗操, 之後條褲拉唔到拉鍊:smile_30:
我朋友羅左銀然...估唔到佢咁勁:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-9 11:29 PM 發表 查看引用來源

咁又係....個個係學堂出黎...真係睇到都:smile_47:
有便服著, 入面好食好住, 又唔洗操, 之後條褲拉唔到拉鍊:smile_30:
我朋友羅左銀然...估唔到佢咁勁:s ...
男警服好睇D........如果唔係......我1早去考...... :smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-9 11:29 PM 發表 查看引用來源

老實講,唔計肚腩,我都好fit架:smile_30:
我至憎差佬,早幾年,我同班fd係7仔門口飲酒,一晚比人查七次,最後我捉住佢地黎插

引用:

個句點解?

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-9 11:43 PM 發表 查看引用來源

個句點解?
銀 雞 掛??

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 11:52 PM 發表 查看引用來源

銀 雞 掛??
條褲拉唔到拉鍊同攞銀 雞有乜關係?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆