上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)13

收藏  |  訂閱
733  19.6k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-31 04:28 PM 發表 查看引用來源

咳~~~ 咁 祝 你 新 1 年.....老 樹 再 逢 春 啦.......... :smile_43:
咁妳幾碎呀...........

引用:
原帖由 鄧小平 於 1978-12-31 04:33 PM 發表

黑狗白狗, 有用的便是好狗
都好
引用:
原帖由 毛澤東 於 1979-01-01 01:23 AM 發表

紅衞兵們, 打倒朱元嶂.
引用:
原帖由 張國榮 於 1981-12-31 04:33 PM 發表

譚詠倫係豬西
引用:
原帖由 沈淟霞 於 1988-12-31 00:33 PM 發表
沈淟霞: 「鳴鳴...........欣宜, 我死得好能慘呀」
引用:
原帖由 陳冠希 於 2009-02-29 00:33 PM 發表
係我故意在網上登出幾個女星的淫照, 你地吹咩.
係咪咁用幾個 "引用"

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-31 04:36 PM 發表 查看引用來源

咁妳幾碎呀...........
lovevk 啊???  好 "老".......有 名 叫.....阿 婆!.........你 PM VK 問 啦:smile_40: ......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-31 04:41 PM 發表 查看引用來源

lovevk 啊???  好 "老".......有 名 叫.....阿 婆!.........你 PM VK 問 啦:smile_40: ......
係喎...我係阿婆....:smile_19:
差d唔記得添:smile_30:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-31 04:35 PM 發表 查看引用來源
請問各位~
怎樣整到一個帖回兩個"引用"架??
唔該, 唔該, 好耐都唔該!
:smile_35:
有人會教你啦:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-31 04:32 PM 發表 查看引用來源

不過你咁講, 我諗你愛你d錢多過你女友囉.....:smile_39:
精 句! ..........

如 果 有 人 用 $ 換 你 男(女) 朋 友......幾 $ 你 會 動 搖?????

各位今晚去那裡慶祝申蓮?

本來想今晚去深咀飽 幫朋友買 幾件usb 手指, 但怕今晚太多人, 所以想明天才去.

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-31 04:51 PM 發表 查看引用來源
本來想今晚去深咀飽 幫朋友買 幾件usb 手指, 但怕今晚太多人, 所以想明天才去.
SSP???常理上應該紅日多人.........:smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-31 04:54 PM 發表 查看引用來源

SSP???常理上應該紅日多人.........:smile_46:
真的嗎, 其實都某所謂, 只不過想找個藉口不想太早回家.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆