上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.7k

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2008-12-2 01:32 AM 發表 查看引用來源

~~~~~~小天使~~~:smile_40:

...
早抖啦~:smile_15: 紅孩兒~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2/12/2008 01:37 發表 查看引用來源

唔係呀~:smile_13: 係去個朋友屋企食飯咋~:smile_40:
去朋友家食飯唔叫埋我 !!

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2/12/2008 01:35 發表 查看引用來源

嗯~ 大家都小心著涼啊~:smile_40:
咁我瞓先喇~ 88~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2/12/2008 01:39 發表 查看引用來源
咁我瞓先喇~ 88~
咁晚安啦.........bye ..

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2008-12-2 01:33 AM 發表 查看引用來源

啱啱同佢一齊返..   訓教.. :smile_43:
你又係度亂講0野啦~:smile_45: 你有你返....:smile_35:
我有我返啊~ 結論 : 我們不是一齊返~ 祝好夢~:smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-12-2 01:39 AM 發表 查看引用來源
咁我瞓先喇~ 88~
嗯~ 早抖啦~ 小魔鬼拍檔~ 祝好夢啊~:smile_40:

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-2 01:38 AM 發表 查看引用來源

hehe.............我不用請假..........
我明天放假...
咁係咪一次過就可以搬晒0的0野過去新屋呀~:smile_38:
咁你呢幾日咪無電腦用囉~:smile_45: 是嗎?:smile_42:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2/12/2008 01:44 發表 查看引用來源

咁係咪一次過就可以搬晒0的0野過去新屋呀~:smile_38:
咁你呢幾日咪無電腦用囉~:smile_45: 是嗎?:smile_42:
50 分...................因為冇床訓

引用:
原帖由 sze167 於 2/12/2008 01:46 發表 查看引用來源

50 分...................因為冇床訓
我要:smile_43: :smile_43: 啦.............明早再來.........請呀 !!

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-2 01:42 AM 發表 查看引用來源

嗯~ 早抖啦~ 小魔鬼拍檔~ 祝好夢啊~:smile_40:
嘩、、、好眼訓,早抖devil_sweety 早抖名位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆