上一頁下一頁
發新話題

一個永遠都忘記唔到既sp~(吹爆~)@0@

收藏  |  訂閱
1.1k  33.6k

引用:
原帖由 想念詩 於 2008-11-24 07:32 PM 發表 查看引用來源

佢就好啦,我就冇啦:smile_42:
你可以架~
睇你肯唔肯付出耐性~

引用:
原帖由 subzero1874 於 2008-11-24 07:33 PM 發表 查看引用來源

好感動, 第一次喺度睇到d 咁感人故事http://hkicons.com/_741.gif" border="0">
係咸濕果隻感動嘛:smile_40:

回覆 371# 的帖子

yes...I will keep in patient wait for you

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-11-24 07:35 PM 發表 查看引用來源
yes...I will keep in patient wait for you
算吧啦~
我唔打算響度搵食~
我只係想玩下吹下水~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-24 07:34 PM 發表 查看引用來源

你可以架~
睇你肯唔肯付出耐性~
我晤係未試過付出,:smile_42:
我晤係要有好名sp,:smile_42:
我只係想要一個我愛的:smile_39:

引用:
原帖由 想念詩 於 2008-11-24 07:37 PM 發表 查看引用來源

我晤係未試過付出,:smile_42:
我晤係要有好名sp,:smile_42:
我只係想要一個我愛的:smile_39:
哦~
咁呢D係緣份~
未到咪做住其他野先囉~
愛總係響不知不覺既時候出現~,到時你想擋都難~:smile_40:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-24 07:34 PM 發表 查看引用來源

係咸濕果隻感動嘛:smile_40:
本來 5 係....:smile_35:
但後尾見到 大把女自動自覺除衫呀~ 就......

引用:
原帖由 subzero1874 於 2008-11-24 07:39 PM 發表 查看引用來源

本來 5 係....:smile_35:
但後尾見到 大把女自動自覺除衫呀~ 就......
:smile_35: 有D失儀~
唔好意思~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-24 07:39 PM 發表 查看引用來源

哦~
咁呢D係緣份~
未到咪做住其他野先囉~
愛總係響不知不覺既時候出現~,到時你想擋都難~:smile_40:
但係我的就愛...............................已經.......................過去:')

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-24 07:39 PM 發表 查看引用來源

哦~
咁呢D係緣份~
未到咪做住其他野先囉~
我嗰個出現咗
要閃人先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆