上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.5k

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-12 23:45 發表
綠綠,唱k大會進展如何,有冇集體(性)遊戲呀?:smile_38: :smile_38:
幾好諗頭喎

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 11:46 PM 發表 查看引用來源

u guess lei??:smile_04: :smile_47:
hehe....Keep a secret sin

Wild Wild back

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-12 11:45 PM 發表 查看引用來源
綠綠,唱k大會進展如何,有冇集體(性)遊戲呀?:smile_38: :smile_38:
8百哩加急....報~~~:大 會 正 積 極 籌 備 ING......目 前 一 切 順 利.....無 發 現 "壞 人"....

遊 戲.....COLIN 哥 似 乎 精 於 此 道.....不 吝 賜 教 1,2 啊.......

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-11-12 09:07 PM 發表 查看引用來源

我地終於團圓啦!
呢 個 天 使 未 見 過 架.......(好 奇 中........:smile_04: )

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 09:36 PM 發表 查看引用來源

食左..自己煮添...番茄蛋、煎魚、炒菜、栗米湯:smile_40: :smile_30:
:smile_47: 不如我....做 你 細 果 個........:smile_04:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-12 09:46 PM 發表 查看引用來源
我今晚煮菜心炒肉片,清補谅瘦肉湯,好请潤呀:smile_38: :smile_38:
COLIN哥....我 食 好 少 ,好 易 養 架........... :smile_47:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-12 09:12 PM 發表 查看引用來源

係咪架, 以為樓主攪, 實會好叻架啦
我 打 牌 係 屎.....不 過~~~~我 識 止 蝕.......哈哈.... 打 得 叻  又 點 嘛.....分 分 鐘 倒 貼... :smile_34:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 09:10 PM 發表 查看引用來源

呢度冇人識打:smile_44:
你 到 時 著 多 幾 條 褲 啦......牙 擦 擦......:smile_38:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-12 08:42 PM 發表 查看引用來源

真架
呢 d 算 咩 回 應 啊.........:smile_22: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆