上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 7

收藏  |  訂閱
737  6.3k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-7 12:15 PM 發表 查看引用來源

除非個b係大碼....如果唔係兩包肯定唔夠:smile_13: 一包最多用3日:smile_42:
....救命.....bb好大洗下喎:smile_42:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-11-7 03:01 PM 發表 查看引用來源

我上左年紀唔食得架...會爆架...:smile_39:
爆血管

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-11-7 12:15 PM 發表 查看引用來源

我都要黎探BB,人一世物一世,乜都要見識下!!!:smile_38::smile_30::smile_30:
你未見過bb咩.....:smile_45:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-11-7 03:00 PM 發表 查看引用來源
今晚點ga:smile_38:
堅..........姑姑話睇下收幾點先知黎唔黎倒......:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-7 03:02 PM 發表 查看引用來源

....救命.....bb好大洗下喎:smile_42:
唔系好多0者.....四百幾個

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-7 12:29 PM 發表 查看引用來源
叫個工人帶個大女去Jordan 睇e生...:smile_22: :smile_22: 出車時,夠膽死跌左隻鞋係地月台路軌:smile_22: :smile_22:

已經好擔心架啦..仲嫌我唔夠煩:') :')
做咩咁煩呀:smile_40:
囡囡病左:smile_41:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-11-7 03:01 PM 發表 查看引用來源

你條粉腸........:smile_45:

引用:

我又何上唔係上左年紀呢......:smile_39: :')

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-7 03:09 PM 發表 查看引用來源

我又何上唔係上左年紀呢......:smile_39: :')
o甘你兩個咪好登對law:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-11-7 03:04 PM 發表 查看引用來源

唔系好多0者.....四百幾個
我留返自己養老算把啦:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆