上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 42回

收藏  |  訂閱
741  6.0k

打風 :smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:17 PM 發表 查看引用來源

o甘都係你問我答.....我都知無咩可能....人好多時都庸人自擾  :smile_40:
女仔有時要扮下傻先會可愛d既....我向來都十分贊成…

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:16 PM 發表 查看引用來源

話時話,呢樣嘢意志力唔掂架喎,痛就去睇睇醫生好喎:smile_39:
真係無咩.....瘀就更有.....真係唔係想像中O甘...無咩事..真架....係掂到痛之MA...唔掂到..無事架

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

真係無咩.....瘀就更有.....真係唔係想像中O甘...無咩事..真架....係掂到痛之MA...唔掂到..無事架
話時話,做咩同阿媽去睇煙花呀

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-2 11:17 PM 發表 查看引用來源

日日風和日麗,會好悶架,山:smile_27: :smile_30:
:smile_42:  唔想放假落雨

:smile_29: :smile_29: :smile_29: 冇人見到新人 :')

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

山姐仲未訓咩

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-10-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

我仲唔想窮,唔想辛苦添喎

引用:
原帖由 糊塗蟲 於 2008-10-2 11:31 PM 發表 查看引用來源
:smile_29: :smile_29: :smile_29: 冇人見到新人 :')
冇錯,色即是空,空即是色呀......呢位施主

引用:
原帖由 judau 於 2008-10-2 11:32 PM 發表 查看引用來源

山姐仲未訓咩
訓啦....岩岩關MSN..就見到大佬....

所以又貪玩.....傾多一陣...你呢 ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆