上一頁下一頁
發新話題

^_^*徵35-40男友*

收藏  |  訂閱
466  5.7k

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-10-6 03:32 PM 發表 查看引用來源

樓主比你問到唔見咗:smile_39:
喺喥ar我:smile_38:

引用:
原帖由 kawaii126 於 2008-10-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

都話唔明咩叫"搵食"喇 .....  
呃呃騙騙果D:smile_38:

引用:
原帖由 yy323 於 2008-10-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

34,41好吉利,但遇到你係唔吉利囉:smile_38: :smile_22:
点解吖 ?  我腰就34 , 点唔吉呢 ?

引用:
原帖由 yy323 於 2008-10-6 04:33 PM 發表 查看引用來源

呃呃騙騙果D:smile_38:
哦..........  即係"神棒" 果D ....
  咁  同34 , 41 又会唔吉利  ?

引用:
原帖由 kawaii126 於 2008-10-6 04:34 PM 發表 查看引用來源

点解吖 ?  我腰就34 , 点唔吉呢 ?
我冇話34唔吉利喎,係遇到你先唔吉利,唔該睇清楚D la:smile_38: :smile_22:

引用:
原帖由 yy323 於 2008-10-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

34,41好吉利,但遇到你係唔吉利囉:smile_38: :smile_22:
遇到我係唔吉利  ???
  咁......  你今日脸色有冇 '青青地' 色呀 ?

引用:
原帖由 kawaii126 於 2008-10-6 04:36 PM 發表 查看引用來源

哦..........  即係"神棒" 果D ....
  咁  同34 , 41 又会唔吉利  ?
啫係你囉"神棒":smile_38:

引用:
原帖由 yy323 於 2008-10-6 04:37 PM 發表 查看引用來源

我冇話34唔吉利喎,係遇到你先唔吉利,唔該睇清楚D la:smile_38: :smile_22:
又会咁呢........
  好多人都咁话喔 , 遇到我实'朴街" .   你又咁讲.........

引用:
原帖由 yy323 於 2008-10-6 04:40 PM 發表 查看引用來源

啫係你囉"神棒":smile_38:
你都知.......... ? ? ?

引用:
原帖由 kawaii126 於 2008-10-6 04:38 PM 發表 查看引用來源

遇到我係唔吉利  ???
  咁......  你今日脸色有冇 '青青地' 色呀 ?
咁又冇,不過有D暈吉囉,遇到你:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆