上一頁下一頁
發新話題

winwin徵男女朋友~~~Part 26

收藏  |  訂閱
738  6.2k

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 03:04 AM 發表 查看引用來源

唔關事:smile_38:  

最主要係見你個個人既主觀感:smile_39:
聽日去拜車公, 希望能夠轉運啦:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 03:06 AM 發表 查看引用來源

係......................................

e道等
過境果e道:smile_14:

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-9-28 03:08 發表 查看引用來源

喎姣瓜拎winwin(普通話):smile_30: :smile_30:
黎返首 i miss you 先~~

誰會為愛人不惜一切 而我或太傻 愛你願放棄一切
朋友亦叫我控制 說放膽愛別失勢 我不想給歪理來蒙蔽
容我愛你深不見低 YAYA

I Miss Yo 感動你 這份愛 太神奇
真心來融化你 誰要勉強假裝愛理不理
我只想保護你 發誓要 你歡喜
不必刻意 無需構思 

坦率對著你說一句 I Miss You
Baby I Miss You

誰可以使我超出估計 如今腦海裡有涉及你的一切
容我愛你深不見低YAYA

I Miss You感動你 這份愛 太神奇
不必刻意 無需構思 

Oh baby, one day I’ll walk away (how can I face the coming day)
Tipping my heart, I pray everyday
We can last till the end of day

I Miss You感動你 這份愛 太神奇
不必刻意 無需構思 

I miss you

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-28 03:09 發表 查看引用來源
等左好耐ar
有幾耐~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-9-28 03:09 發表 查看引用來源

聽日去拜車公, 希望能夠轉運啦:smile_13: :smile_30:
轉返個大運~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 03:11 AM 發表 查看引用來源

有幾耐~:smile_40: :smile_40:
等妳等到我心痛

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-9-28 03:10 發表 查看引用來源

過境果e道:smile_14:
咁你都知~:smile_30:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 03:10 AM 發表 查看引用來源

黎返首 i miss you 先~~

誰會為愛人不惜一切 而我或太傻 愛你願放棄一切
容我愛你深不見低 YAYA

I Miss Yo 感動你 這份愛 太神奇
真 ...
聽到巧緊凍tim:smile_24:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 03:12 AM 發表 查看引用來源

轉返個大運~:smile_38: :smile_30:
我都貼地架喇, 應該唔會再衰架喇掛:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-28 03:12 發表 查看引用來源
等妳等到我心痛
呵番~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆