上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-26 08:37 AM 發表

想知要唔要割..真係去睇睇醫生問下佢
我未割之前,係可能反出黎同做野都冇問題,
不過入面d污野.就真係要日日洗...如果隔兩三日先反出黎洗...就已經積左污野

不過有時會發炎..
好煩...醫生話 ...
去toliet同沖涼反起就已經ok~
懷疑之前你去toliet無反, 所以容易積野

割左兩個幾星期了,已經唔洗包住,可以沖涼,係等D線甩…

痾尿射程遠左,可以扯了,不過唔敢打JJ住

家計會割,TOTAL 用左 $200檢查 + $3000手術費 + $60 X 2 覆診 = $3,320:smile_35:

我今日去覆診的時候,醫生俾左d紫色既藥水我,叫我返去浸傷口,我想請問,其實d藥水會唔會整溶d線架:smile_39:  ?

引用:
原帖由 elmerchan 於 2008-11-17 09:29 PM 發表 查看引用來源

局部麻醉: 打2支針o係細佬底部
打果下一定痛, 不過做手術期間細佬會冇晒感覺
檢查300+手術3500
之後每次覆診200

其他 c hing 好似有其他醫生介紹
不過, 黃醫生的確唔錯, 可以考慮
可吾可以pm黃醫生地址同電話俾小弟^^
小弟想去做,吾該晒

引用:
原帖由 qsqs 於 2008-11-26 04:42 PM 發表 查看引用來源
割左兩個幾星期了,已經唔洗包住,可以沖涼,係等D線甩…

痾尿射程遠左,可以扯了,不過唔敢打JJ住

家計會割,TOTAL 用左 $200檢查 + $3000手術費 + $60 X 2 覆診 = $3,320:smile_35:
請問你係邊頭割?

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-11-27 12:04 AM 發表 查看引用來源

請問你係邊頭割?
灣仔家計會(電腦城隔離)

我未割包皮既..尋日打完飛機..
抹番乾淨條野啦..之後裡面仲有少少精..
所以就拉塊包皮落黎..點知一拉..成個龜頭出哂黎..塊包皮又整唔番上去 = =
今日個龜頭下面好有個水泡咁..唔知咩黎..紅扑扑..
同埋一扯旗..個龜頭就有小小痛咁
點算牙:smile_27:

引用:
原帖由 qsqs 於 2008-11-27 09:26 AM 發表 查看引用來源
灣仔家計會(電腦城隔離)
請問你有冇果度電話?我想打去問下
3q

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-11-28 12:02 AM 發表 查看引用來源

請問你有冇果度電話?我想打去問下
3q
師兄...你識上網...就上網check家計會電話啦

引用:
原帖由 hoyin9003 於 2008-11-27 05:14 PM 發表 查看引用來源
我未割包皮既..尋日打完飛機..
抹番乾淨條野啦..之後裡面仲有少少精..
所以就拉塊包皮落黎..點知一拉..成個龜頭出哂黎..塊包皮又整唔番上去 = =
今日個龜頭下面好有個水泡咁..唔知咩黎..紅扑扑..
同埋一扯旗..個 ...
去睇醫生!!!仲等

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆