上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

早晨呀 ! 樓主 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

早晨呀 !
引用:
原帖由 chaklauyuen2007 於 2008-5-27 10:13 發表
早晨呀 ! 樓主 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

你呢排好忙呀 ? 尋晚咁夜先update既 ? :smile_41:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 10:14 AM 發表
早晨呀 !   

係呀 ! 遲D要出TRIP,所以近排比較忙 ! :smile_27:
引用:
原帖由 chaklauyuen2007 於 2008-5-27 10:16 發表
你呢排好忙呀 ? 尋晚咁夜先update既 ? :smile_41:

姨 ! 我公司又係有個男同事,又係有個靚靚女秘書,又係經常夜蒲,又係經常出trip......:smile_44:
唔通你就係......:smile_30:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 10:19 AM 發表
係呀 ! 遲D要出TRIP,所以近排比較忙 ! :smile_27:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-26 11:26 PM 發表
Update 26 May 2008

上星期六,GF約左佢AUNTIE食晚飯,而我又因為約左前女友成家食飯(前女友同老公,仲有仔仔係新加坡返左黎香港),所以星期六我同GF放工做完晒D野後,就分道揚鑣喇......

6點幾,約左前女友成 ...
goodmorning:smile_38:
你見返你前女友咩感覺?有無諗返起昔日嘅片段?
失落感?老朋友好耐無見嘅感覺?
不過能夠同佢一家人見面,嗰份情感應該唔錯,
難得難得

嘿嘿…我覺得你 GF 成晚瞓唔著係因為…
『吖…個死老張床唔知有幾多個女人瞓過呢 :smile_22: :smile_22: 』
哈哈 :smile_30:

我呢前女友,其實係我仲做緊導遊果陣時已經識架啦,
大大話話都有成廿年啦,係埋一齊就三年幾,
我地分開既原因,唔係因為感情,係因為大家既信念同埋價值觀唔同而分開 !
所以我地分開左之後,反而變成感情更加好既朋友 !
今次見面一定係老朋友好耐無見嘅感覺 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-27 10:44 發表

goodmorning:smile_38:
你見返你前女友咩感覺?有無諗返起昔日嘅片段?
失落感?老朋友好耐無見嘅感覺?
不過能夠同佢一家人見面,嗰份情感應該唔錯,
難得難得

嘿嘿…我覺得 ...

我都係試過同1個ex分左手做反朋友..
感情仲好過做男女朋友既時候..有時原來真係知己比情人更好

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 11:26 AM 發表
我呢前女友,其實係我仲做緊導遊果陣時已經識架啦,
大大話話都有成廿年啦,係埋一齊就三年幾,
我地分開既原因,唔係因為感情,係因為大家既信念同埋價值觀唔同而分開 !
所以我地分開左之後,反而變成感情更加好 ...
哈哈...咁又真係幾好喎
我就同啲 ex 無乜緣
就算同朋友都係,甚至好少會晌街撞到面:smile_13:
不過可能當初分開係感情問題
所以就算對上一個 ex 分手到現在都未見過
只係電話傾過幾次,寥寥可數:smile_39:
都幾羡慕你:smile_40:

Update 27 May 2008

琴日好忙,我地兩個係機場做野做足成日......返到公司都差唔多4點幾5點......見到檯上邊仲有大堆CASE要處理,真係即刻想死......XYZ唔知做到幾點先走得 !

8點幾肚餓,叫外賣食,食食下突然間諗起......如果係OFFICE搞一次會係乜野FEEL呢 ? 於是我望住GF......GF問我 : 做乜望住佢淫笑,係唔係又諗緊衰野......我話 : 望緊你條乳溝,好想依家係到同你搞一次......我都未等佢反應,對手已經放左佢對波波上邊差,同埋車佢......差下差下車下車下......佢開始有反應......依依哦哦......正當大家都慶合合,準備埋牙之際......電話響,有個客打黎問呢樣問果樣,講成半個鐘先肯收線......真係想XYZ佢 !

11點幾12點,終於做晒D野啦......拿拿淋飛的返屋企,因為大家都慶合合......返到屋企車住入浴室......先黎一次,返到入房大家都好似唔係好夠喉......於是係床上邊再黎多次......

琴晚輪到我無訓,成晚望住佢......想望清楚佢多D......GF訓得好甜好淋......傻BB真係好可愛......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆