上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 04:03 PM 發表

好多時聽到人聲或人影會匿埋先既
如果知佢地係度紮營會著返衫運路走或行返出路當冇事發生

不過當然試過比人發現既, 有d人以為我換緊衫當冇事發生,有d就咩野左啦,但佢得一個人
點解我行咁多次山都見唔你......可惜......:smile_39:

引用:
原帖由 !wrxgc8! 於 2008-5-3 04:01 PM 發表

原來係咁
其實你唔MIND 响陌生人面前裸露嗎???
睇咩野情況啦, 意外既時候都唔mind既
但係公眾地方市區就唔會啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 04:03 PM 發表

好多時聽到人聲或人影會匿埋先既
如果知佢地係度紮營會著返衫運路走或行返出路當冇事發生

不過當然試過比人發現既, 有d人以為我換緊衫當冇事發生,有d就咩野左啦,但佢得一個人
「有d就咩野左啦」係唔係同佢地發生左關係?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:08 發表

haha 如果有心機追返d舊posts都提過啦,
馬鞍山昂平大金鐘黃竹山附近,西貢鹿湖上面,西貢東灣果邊,大帽山落梧桐寨等等,一時間諗唔起太多

你都好犀利喎, 佩服佩服

引用:
原帖由 森巴6號 於 2008-5-3 04:10 PM 發表

「有d就咩野左啦」係唔係同佢地發生左關係?
yup
引用:
原帖由 kwok023009 於 2008-5-3 04:09 PM 發表

點解我行咁多次山都見唔你......可惜......:smile_39:
你多數行邊度? 而且日頭行我唔會除晒衫既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:09 發表

睇咩野情況啦, 意外既時候都唔mind既
但係公眾地方市區就唔會啦
公眾地方就梗係無乜可能啦, 尤其是香港

有時會諗, 意外地俾人見到自己裸體, 除左怕俾人報警之外, 真係有種唔知點的感覺:smile_40:

引用:
原帖由 !wrxgc8! 於 2008-5-3 04:11 PM 發表

你都好犀利喎, 佩服佩服
係果幾度先少人行,同少蚊啫

你所講的地方我都到過,不過你是否全部地方都露出過呀?

如果有幸見到你,我都可以同你咩嗎?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:13 發表

係果幾度先少人行,同少蚊啫
有機會都想去試下, 但一個人夜晚就真係唔敢 :smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆