上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:58 AM 發表

盡量啦..............:smile_13:
呢個係唯一一個可以了解同接觸到BB既地方

所以BB有咩事5好收收埋埋

題外話,BB喜5喜歡食意大利面?

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 02:00 AM 發表

對啊~~~

你係度講左~~~

我先知道架......... >.<

我ok 鐘意~~ (插咀的說~)

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 02:00 AM 發表

一般啦,其實我唔係好食野架。。。。。:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 02:04 AM 發表

OIC~^^

5怪得BB咁瘦^^不過身材就...(面紅)

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 02:04 AM 發表

咁怪唔知得唔會肥lor.........

咁點增肥啊???:smile_39:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 02:02 AM 發表

對啊~~~

你係度講左~~~

我先知道架......... >.<

我ok 鐘意~~ (插咀的說~)
睇得出(被妹妹打飛)

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 02:07 AM 發表

OIC~^^

5怪得BB咁瘦^^不過身材就...(面紅)
呢排仲瘦左D,小男友都話我啦!!!!!!:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 02:08 AM 發表

呢排仲瘦左D,小男友都話我啦!!!!!!:smile_13:
梗係你d 骨"杉"到佢la~~~ :smile_30:

(被Baby家姐打飛了...)

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 02:08 AM 發表

小男友..^^

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 02:10 AM 發表

梗係你d 骨"杉"到佢la~~~ :smile_30:

(被Baby家姐打飛了...)
哈哈。。。。佢話大風D吹左我走呀!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆