上一頁下一頁
發新話題

澳門sp...p.39..)...改左少少野....應該無咁混亂喇..13/4

收藏  |  訂閱
659  303.4k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2007-12-6 01:24 AM 發表

唔係掛????2個異地女子..對你一見鍾情喎~~~~~~
eee~~~~睇黎有第2個故仔睇啦^^
好心急呀..樓主快d 講埋個下文啦~~
澳門都屬於中國..唔算異地既......

係呀...完左呢日之後"好樣"會有d野寫~

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2007-12-6 01:26 AM 發表

澳門都屬於中國..唔算異地既......

係呀...完左呢日之後"好樣"會有d野寫~
ee~~~樓主..轉左acc喎~~~
會唔會用呢個出post??

push ~~~ 初初有觸電既感覺唔係成日可以有wo.

不過成個故仔到依度為止...好好...故事快d出埋佢.

ps 樓主你唔記得有份禮物仲未送呀

好好睇.好文彩.真係睇曬.多謝樓主

引用:
原帖由 舊類型人 於 2007-12-6 01:37 AM 發表

ee~~~樓主..轉左acc喎~~~
會唔會用呢個出post??
唔會

引用:
原帖由 kei210 於 2007-12-6 01:37 AM 發表
push ~~~ 初初有觸電既感覺唔係成日可以有wo.

不過成個故仔到依度為止...好好...故事快d出埋佢.

ps 樓主你唔記得有份禮物仲未送呀
thx~我當然記得喇

引用:
原帖由 快樂小姐 於 2007-12-6 02:09 AM 發表
好好睇.好文彩.真係睇曬.多謝樓主
thx~~~~

今晚太眼訓喇...

明天請早=3=:smile_38:

睇咁多故事,係樓主你依個俾我印象最深刻~

記得第一次睇係半個月前,一口氣睇到part7,感覺好正,好想追落去:smile_40:

岩岩返屋企,睇到新一輯,唔傾即刻追@@~

我係女仔,好欣賞你對女仔.....做愛時"品嚐"對方既方法:smile_40:

感情中帶細膩,好warm

寫出黎既手法都表達得好好,抵讚:smile_34:

加油呀樓主!聽晚上線等你post:smile_38:

p.s 樓主,提一提你 你依篇既點擊次數已經破左十萬大關!
     勁!!恭喜晒:smile_38:

nice job!! type it quick!!

我都變左你fans啦~~~~等緊你出post呀....快d呀~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆