上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

hihi
can we be friend?
any msn?
thank you
=>lsching2003<= 外星人?唔識睇中文字?唔識睇中文就返去你個星球補完習先返黎啦~ 定係你對眼真係大得制?睇唔到
=>唔好PM我<=呢幾個字?

你問我既問題呢度答你
唔係好想同外星人hi因為我有5隻手指
唔可以,我唔同外星人做FD的
有,不過個MSN connet唔到外星
唔使多謝以後唔好PM我就得

引用:
原帖由 feichris 於 2009-4-29 11:28 AM 發表 查看引用來源

我諗緊D登記護士問妳預產期幾時:028: ,跟住妳話....我都無BB:122: ,我上呢個班,係為左去 Sex Party 可以玩得放D:122: ,同再享受得盡D之麻:027: ........個護士抬起頭:030: ..........瞪大對眼,托一托眼鏡.. ...
咁S&B咪將會有註冊護士駐場囉~ :036: :036: :036:

睇住你個回應~ 搞到我在公司忍唔住笑咗出來 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-29 11:02 AM 發表 查看引用來源
lsching2003 你好丫~
MSN就梗係有啦~
但我只會係呢度或總壇吹水
唔會私下聯絡或約會
小白就係人太好~~~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

你個心好濕咩?要掛出去曬返乾?
佢個心可能係又咸又濕呢
要晒乾以便保存~ :122:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-29 11:34 AM 發表 查看引用來源
你問我既問題呢度答你
唔係好想同外星人hi因為我有5隻手指

唔可以,我唔同外星人做FD的
有,不過個MSN connet唔到外星
唔使多謝以後唔好PM我就得
小白真係要向女皇好好學嘢 :023: :023: :023:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-29 11:36 AM 發表 查看引用來源

小白就係人太好~~~
小白對唔住大家~ :029:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-29 11:39 AM 發表 查看引用來源

小白對唔住大家~ :029:
喂~我係讚你啊~傻妹黎既~~~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-29 11:40 AM 發表 查看引用來源

喂~我係讚你啊~傻妹黎既~~~
乜唔係話小白對D唔守規距既人唔夠惡咩~ :023:

食飯飯先~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-29 11:34 AM 發表 查看引用來源
hihi
can we be friend?
any msn?
thank you
=>lsching2003唔好PM我
唔係好想同外星人hi因為我有5隻手指<-----五隻手指,最唔友善係隻手指公:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆